Stangeland lavest på veikontrakt i Stavanger

- En gledens dag, sier Tommy Stangeland.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Rogaland fylkeskommune er byggherre for bygging av nytt kollektivfelt langs fv. 44 mellom Diagonalen og Gauselstasjon i Stavanger kommune. Utbyggingen skal gi bedre fremkommelighet for kollektivtrafikken.

Ved åpningen av innleverte tilbud har Stangeland Maskin lavest pris på ca. 277 millioner. Dette skriver Stangeland i en pressemelding.

- Det er en gledens dag sier daglig leder Tommy Stangeland. - Det var viktig for oss å befeste vår posisjon som ledende, og det gir godt med arbeid i tiden fremover. Kontrakten er den største som er utlyst i Rogaland hittil i 2020.

Prosjektet har oppstart august 2020 og skal ferdigstilles innen 31. mars 2023. Det skal bygges 1300 meter fylkesvei, 400 meter kommunal vei og 300 meter privat vei. Det skal legges to kulverter på til sammen 65 meter. I tillegg kommer murer, spunt og VA.

Prosjektutviklere Einar Joa og Glenn Time hos Stangeland har jobbet daglig med tilbudet i fire uker.

- Vi har solid erfaring internt som gjør at vi sammen finner gode løsninger, sier Time. - Løsningene er nemlig nøkkelordet for å treffe med prisen i et stramt marked. Prosjektet gir arbeid til mellom 10-20 ansatte i hele byggeperioden, i tillegg til alt som tildeles av UE-kontrakter.

- Det blir mange kortreiste leveranser innen betong- asfalt og fundamenteringsfagene, sier Joa.

Alt av underleverandører blir lokale. Disse kontraktene tildeles av prosjektet før sommeren.

Powered by Labrador CMS