Illustrasjonsbilde av Gjermundshaug Anlegg på jernbanejobb.
Illustrasjonsbilde av Gjermundshaug Anlegg på jernbanejobb.

Gjermundshaug signerte rekordstor kontrakt

Med denne kontrakten i hånd snuser Gjermundshaug Anlegg på en ordrereserve oppimot én milliard kroner sier daglig leder Pål Ligård i Gjermundshaug Anlegg.

Publisert

Gjermundshaug Anlegg AS er tildelt kontrakten for hovedarbeider på Jaren stasjon i Innlandet av Bane Nor.

Hensikten med prosjektet på Jaren stasjon, er å øke hensettingskapasiteten på Gjøvikbanen for å benytte lengre togsett og for å forberede for togtilbudet som er planlagt i Ruteplan 2027.

Totalentreprisen omfatter stasjonstiltak i forbindelse med spor, parkeringer og plattformer, ny overgangsbru, driftsbase og tre hensettingsspor med plass til seks togsett.

Kontrakten som har en totalramme på ca. 300 millioner kroner er ny rekord og den hittil største enkeltkontrakten for Gjermundshaug Anlegg.

- Tilbudsarbeidet har vært omfattende og det er et fantastisk lagarbeid som har gitt oss denne kontrakten. Her har mange av egne ansatte samt viktige samarbeidspartnere i Multiconsult, Baneservice og Syljuåsen alle bidratt på en meget bra måte. Oppdraget ble vunnet på en kombinasjon av god kvalitet og god pris. Med denne kontrakten i hånd snuser Gjermundshaug Anlegg på en ordrereserve oppimot én milliard kroner, noe som er en utrolig trygghet for selskapet og de ansatte i den tiden vi nå er inne i, sier daglig leder Pål Ligård i Gjermundshaug Anlegg.