Årets World Tunnel Congress (WTC) skulle vært arrangert i Malaysia i mai , deretter i september og blir nå en digital konferanse.
Årets World Tunnel Congress (WTC) skulle vært arrangert i Malaysia i mai , deretter i september og blir nå en digital konferanse.

Digital WTC-konferanse

Årets World Tunnel Congress (WTC) blir et digitalt arrangement.

Publisert

WTC er verdens største og viktigste tunnelkonferanse og arrangeres årlig på ulike steder. Konferansen ble holdt i Bergen i 2017.

Årets konferanse skulle vært arrangert i Kuala Lumpur i Malaysia i mai, men ble utsatt til september på grunn av covid-19. Nå viser det seg at også september blir for tidlig for en fysisk konferanse, og derfor har arrangøren (ITA og IEM) bestemt å gjøre konferansen digital.

Konferansen holdes 11.-17. september som også var datoen etter at arrangementet ble flyttet fra mai. Den internasjonale tunnelorganisasjonen (ITA) og den lokale arrangøren IEM (The Institution of Engeneers, Malaysia) opplyser i en pressemelding at store deler av kostnadene til de berørte aktørene blir refundert.

Kostnader refunderes

70% av de forhåndsbetalte kostnadene fra sponsorer, utstillere og deltakere refunderes. 100% av forhåndsbetalte utgifter til hendelser som gallamiddag og turer blir også refundert.

Nå planlegges det videre for et digitalt program som kan følges fra ulike nasjoner. Opplegget blir slik at man logger seg inn og går deretter videre for å se ulike seanser og fagprogram.