SKAL ARRANGERES: Bauma China skal etter planen arrangeres på det 300.000 m2 store messeområdet i Shanghai i november.
SKAL ARRANGERES: Bauma China skal etter planen arrangeres på det 300.000 m2 store messeområdet i Shanghai i november.

Bauma China arrangeres etter planen

Bauma China i Shanghai i november, vil arrangeres etter planen.

Dette skriver arrangør Messe München i en pressemelding. Etter at anleggsmessen Conexpo i Las Vegas i begynnelsen av mars ble gjennomført med et skrik (kun siste dag ble avlyst), har den ene messen etter den andre blitt utsatt/avlyst på grunn av covid-19.

På Shanghai New International Expo Centre i den kinesiske gigabyen, skal Bauma China gjennomføres 24.-27. november kommende høst. Mer enn 3000 utstillere er ventet til den 10. Bauma China, skriver arrangøren.

Europeisk paviljong

Følgende paviljonger er registrert: Tyskland, Italia, Spania, Storbritannia, Tyrkia, Sør-Korea og en for Europa generelt. Internasjonale leverandører som ifølge arrangør Messe München har meldt sin ankomst, er Bosch Rexroth, China Railway, Lingong, Sany, Volvo og ZF.

Smittevern vil få høyt fokus under arrangementet. Både når man er der og med nødvendige restriksjoner og avstand man skal holde. Det vil også være nøyaktig registrering av alle som skal inn på messeområdet.

Det påpekes videre at Kina er på vei tilbake til virkeligheten etter viruspandemien. Det påpekes også at messer og arrangementer er viktig for å få fart på industrien igjen. I Kina vil staten investere rundt 10% mer enn planlagt for å øke aktiviteten innen anlegg og infrastruktur.