Nå er det på tide å bestille stand på Agroteknikk 2021, dersom du ønsker å være til stede og vise din bedrift for bønder og entreprenører. Bildet er fra Felleskjøpets område på messen i 2018. Felleskjøpet selger de mindre Cat-maskinene.

Nå går startskuddet for plass på Agroteknikk 2021

I 2018 samlet messen 34.000 besøkende.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Traktor- og Landbruksmaskinimportørenes Forening (TLIF) i samarbeid med Redskapsfabrikkenes landslag (RL) inviterer nå alle som ønsker stand på Agroteknikk 2021 til å søke om plass.

- Det er godt over ett år igjen til messen, men av erfaring fra tidligere lønner det seg å være tidlig ute med planleggingen, sier Frode Dahl styreleder i TLIF.

Agroteknikk 2021 går av stabelen 25. – 28 november på Norges Varemesse i Lillestrøm. I 2018 samlet messen nesten 34.000 besøkende, opp mot 200 utstillere på nær 40.000 kvadratmeter. Hele messesenteret i Lillestrøm var fylt til randen med landbruksinteresserte personer, maskiner og utstyr.

Utstillerkomiteen representerer hele den norske maskinbransjen med Traktor- og Landbruksmaskinimportørenes Forening (TLIF) og Redskapsprodusentenes Landslag (RL).

Agroteknikk 2021 ledes av Frode Dahl og Trond Østby fra Felleskjøpet, Jørgen Skjelin fra Eikmaskin, Per Eivind Føsker fra A-K Maskiner, Jørgen Thingelstad fra Sisu produkter, Magne Stubberud fra HCP, Espen Syljuåsen fra Norwegian Agro Machinery, Trond Andersen og Kathrine Barli fra Norges Varemesse.

Søknadsfristen for utstillere er 25. november 2020.

Powered by Labrador CMS