SAMMEN: Fra venstre er Kjell Bernt Fossmark, Helge Alsvik (begge fra QSS) og Erik Ødegård fra Nordic Roads. Snart er de alle samlet under én paraply. Foto: Nordic Roads

Nordic Roads kjøper opp QSS

Nordic Roads kjøper opp Quality Steel Solutions, samkjører distribusjonen av stålproduktene og lover at kundene skal nyte godt av dette.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Tidligere har nemlig de to Jørpeland-bedriftene sendt ut «hver sin lastebil» med slitedeler til kundene. Nå som Nordic Roads AS har kjøpt opp QSS, økes produktsortimentet som selgerne kan tilby kundene, og samkjøringen av leveransene sparer både miljøet og også lommeboken til kundene, opplyser Nordic Roads i en pressemelding.

- Dette gagner dagens kunder i begge bedriftene. Det blir lavere transportkostnader, og bedre priser når de får alt fra en leverandør, sier daglig leder Erik Ødegård i Nordic Roads.

Lang erfaring

Han står sammen med QSS-duoen Helge Alsvik (daglig leder) og Kjell Bernt Fossmark (salgsleder/teknisk leder) i produksjonshallen til Nordic Roads på Jørpeland. Alle har lang erfaring fra anleggsbransjen, og produserer produkter nå har de altså signert en avtale om å gå sammen. Selskapene produserer stål/slitedeler til alt fra knusere, gravemaskiner og hjullastere til snøploger.

Kjell Bernt Fossmark er tydelig på at pris, sammen med rask levering og kvalitet, er det viktigste konkurransefortrinnet man kan ha som leverandør til bygg- og anleggsbransjen. Han ser på den nye satsingen som strategisk riktig, og legger til at det i tillegg føler riktig å spare unødvendig transport på kryss og tvers over hele landet.

SLITESTÅL: Selskapene produserer slitestål til ulike maskiner i bygg- og anleggsbransjen. Her fra produksjonslokalene til Nordic Roads på Jørpeland. Foto: Nordic Roads

Samme folk

I pressemeldingen står det videre at selv om bedriftene slår seg sammen, er de bevisst på å ivareta de tette relasjonene til kundene. Hver kunde vil forholder seg videre til samme person som de har gjort før, enten de trenger ny mantel til en konknuser, eller ferske tenner til en gravemaskin, skriver Nordic Roads.

PS: Fusjonen vil skje i 2021, og når den er gjennomført vil Nordic Roads AS være navnet for «begge selskapene». Nevnte Alsvik og Fossmark vil gå inn i salgsteamet i nye Nordic Roads.

Powered by Labrador CMS