Med sine oransjer biler, er Kjelsberg Transport godt synlige på veiene i Trøndelag, når de er ute på oppdrag, tidlig og sent. Det skal de fortsette å være.

Vann- og avløpskonsern kjøper Kjeldsberg Transport

Det nykjøpte selskapet er har gjennom sin 45-årige historie opparbeidet seg en solid posisjon i Trøndelag, med en omsetning på 36 millioner kroner og 17 dedikerte ansatte.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Vann- og avløpskonsernet Norva24 styrker sin posisjon i Trøndelag gjennom oppkjøpet av Kjelsberg Transport. Det kommer frem i en pressemelding fra konsernet.

I Norva24 er de glade for å få Kjelsberg inn i konsernet som det tiende driftsselskapet i Norge.

- Vi har lenge hatt et mål om å etablere oss i Trondheim, så vi er svært glade for å være på plass i Norges 3. største by, gjennom oppkjøpet av et solid og velfungerende selskap, sier landssjef i Norge, Tore S. Hansen.

Stolte tradisjoner

Kjelsberg Transport feiret 45 år i fjor og er en familiebedrift med solide tradisjoner. De oransje bilene er et velkjent syn på veien for dem som bor i Trondheims-distriktet.

Daglig leder i Kjelsberg Transport, Svein Idar Kjelsberg er glad for å ta med sine 17 ansatte inn i det ambisiøse og kundeorienterte konsernet, Norva24.

Selskapet har blant annet septiktømming, høytrykksspyling og rørinspeksjon på listen over tjenester. De har ved flere anledninger vunnet næringsprisen i Melhus kommune, for deres solide innsats, dyktige ansatte og vekst i antall arbeidsplasser.

- Vi har alltid vært opptatt av å finne gode løsninger for kundene våre og å yte god service, dette har vi til felles med vår nye eier, Norva24, sier daglig leder i Kjelsberg Transport, Svein Idar Kjelsberg.

Han er glad for å bli del av et konsern som tar kundetilfredshet på alvor.

- Norva24s motto er «Vi hjelper alltid». Det passer godt med hvordan våre engasjerte ansatte opererer, sier lederen.

Kjelsberg fortsetter som daglig leder i Kjelsberg Transport etter oppkjøpet.

Samarbeid ble til oppkjøp

Norva24 og Kjelsberg Transport har samarbeidet i en årrekke, så vann- og avløpskonsernet vet hvilken kvalitet de nå får på laget.

- Vi har svært god erfaring med Kjelsberg Transport gjennom vårt samarbeid. Dette er dyktige folk som brenner for jobben sin – og helt klart Norva24-materiale, sier Tore S. Hansen.

Konsernsjef Henrik Damgaard er glad for å få Kjelsberg Transport inn i konsernet. Norva24 har store ambisjoner for videre vekst både i Norge, Norden og Nord-Europa.

Ambisjoner om å bli ledende i Nord-Europa

Norva24 er allerede Nordens største innen sin bransje – og har ambisjon om å bli ledende innen vedlikehold av infrastruktur under bakken i Nord-Europa.

Selskapet, med hovedkontor i Norge, er godt etablert i både Norge, Sverige, Danmark og Tyskland. Konsernet omsetter i dag for ca. 1,8 milliarder kroner, med 1200 ansatte, og har hatt en kraftig vekst siden etableringen i 2015, drevet både av en offensiv oppkjøpsstrategi og organisk vekst.

- Vi ser et stadig økt behov hos de store selskapene om å kunne forholde seg til én profesjonell leverandør av vann – og avløpstjenester på tvers av by – og landegrenser. Samtidig ønsker vi som stor spiller å utvikler bransjen innenfor blant annet digitalisering og mer miljøvennlige løsninger, sier konsernsjef Henrik Damgaard.

Powered by Labrador CMS