Srlandets Bedriftsservice AS er ny importr av italienske Indeco HP hydrauliske slaghammere i Norge. Foto: Indeco

Ny Indeco-importør

SLAGHAMMERE: Sørlandets Bedriftsservice AS er ny importør av italienske Indeco HP hydrauliske slaghammere i Norge.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Dette melder selskapet i en pressemelding. Den norske importøren skriver videre at Indeco med grundig forskning på hydrauliske systemer, materialer, varmebehandling og tilbehør, har gjort at slaghammerne fra produsenten har slått veldig godt fra seg i en rekke markeder i verden.

Produsenten har 23 modeller på programmet. Hammerne har egenvekt fra 59 kg til 11.050 kg, og er tilpasset gravemaskiner fra 0,5 tonn til 140 tonn. Slagfrekvens er fra 460 til 2040 slag per minutt, og slagenergi per slag er fra 160 til 25.000 joule.

På innsiden

Alle Indeco-hammere har et spesielt og intelligent hydraulisk system som gjør at de automatisk varierer slag og energi i henhold til hardheten til materialet. Dette optimaliserer det hydrauliske trykket fra maskinen, og forbedrer produktiviteten.

Den nye norske importøren skriver videre i pressemeldingen at hammerne også har noen eksklusive funksjoner. Dette er synkronisert intern distributør justert med stempelet, oljeputer for vibrasjonsdemping og at det korte hydrauliske strømningsmønsteret gjør det mulig fullstendig å fjerne pakninger i fordelingsområdet. Dette er viktig for å forlenge hammerens levetid og redusere nedetiden betydelig.

Hardox

Huset er laget av Hardox stål, og øvrig stål er spesial-lavlegert stål, utelukkende produsert i henhold til Indecos egen formel som skal forlenge levetiden til de største hammerkomponentene. Stempelet er delt inn i to deler, for større slagkraft og lavere driftskostnader.

Hammerne har også sentralsmøring og skyvedelene blir smurt selv når hammeren fungerer horisontalt.

Powered by Labrador CMS