Øystein Dolmen (Knutsen) mottok prisen Årets Grevling 2021 på NFFs gallamiddag i Oslo i går kveld. Den andre i den morsomme og opplysende duoen, Gustav Lorentzen (Ludvigsen), døde 21. april 2010 da han deltok i et orienteringsløp.

Årets grevling kåret

For første gang delte Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF) i går ut hedersutmerkelsen «Årets grevling».

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

NFF-styret hadde fått inn forslag til mange kandidater. Det ble Knutsen og Ludvigsen som vant prisen, representert ved Øystein Dolmen, dette første året prisen ble delt ut.

Juryens begrunnelse for valget av Årets grevling 2021 var:

- For mange av oss er de kanskje er det første møtet med tunnellivet. De har maktet å skape et helt miljø både for fakta og fantasi, og har gjennom generasjoner sørget for en økt nysgjerrighet på hva en tunnel kan inneholde og representere. Det er ikke alltid at alt går som det skal i det universet de har skapt, og det stemmer jo også godt med det vi alle erfarer i vår egen hverdag. Gjennom toner og ord, har kandidatene bidratt til at vår bransje blir trukket fram for barn helt ned i barnehagealder. Dette mener NFF har gitt oss et godt rekrutteringsgrunnlag og framfor alt bidratt til navnet på denne hedersprisen.

Powered by Labrador CMS