Daglig leder av SmartDok, Bjørn Tore Hagberg, og styreleder i MEF, Arnstein Repstad, tar en digital covid-19-vennlig handshake som bekreftelse på at partene nå skal samarbeide om HMS/KS.

Avtale inngått mellom SmartDok og MEF om nytt HMS/KS-system

Avtalen mellom MEF og SmartDok er et stort steg for å tilby et enda bedre kvalitetssikringssystem for medlemmer av MEF.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Den frittstående bransje- og arbeidsgiverorganisasjon Maskin-Entreprenørenes Forbund (MEF) representerer litt over 2200 små, mellomstore og store bedrifter i Norge.

Avtalen med SmartDok betyr at alle MEF-medlemsbedriftene vil kunne benytte seg av en HMS/KS-modul i Smartdok: Malbibliotek og funksjonalitet i MEFs eget KS-system KSMEF flyttes over på SmartDoks omfattende HMS- og administrasjonssystem, og blir en ny KS-modul der.

For mange MEF-medlemmer som i dag bruker både KSMEF og SmartDok vil det bety at man får alt i ett system, og man vil spare inn en god del kostnader. Tilbudet gjelder MEF-medlemmer i alle bransjer, ikke bare anlegg.

- Blir et trekkplaster for å bli MEF-medlem

- Denne avtalen er vi veldig glade for å ha landet, og den betyr mye for oss. Vi har siden oppstarten i 2005 jobbet for å lage gode løsninger for maskinentreprenørene. Over halvparten av våre kunder er nettopp maskinentreprenører, så bransjen kjenner vi veldig godt, sier administrerende direktør og grunnlegger Bjørn Tore Hagberg i SmartDok.

- Vi skal gjøre vårt ytterste for at både MEF og deres medlemsbedrifter blir fornøyde med avtalen. Nå starter jobben med å utvikle funksjonaliteten som gjør at KSMEF-løsningen kan fases ut. Vi brenner for at kundene skal kunne levere kvalitet og drive lønnsomme prosjekter. Dette kan vi nå gjøre enda bedre med samstemte krav og behov for en stor og viktig bransje som MEF representerer, sier Bjørn Tore Hagberg.

Styreleder Arnstein Repstad i MEF er storfornøyd:

- Avtalen mellom MEF og SmartDok er et stort steg for å tilby et enda bedre kvalitetssikringssystem for medlemmer av MEF. Jeg ser frem til et tett og spennende samarbeid mellom MEF og SmartDok i årene som kommer, sier Repstad.

Han mener et godt KS-system er den kanskje beste medlemsfordelen MEF kan gi sine medlemmer.

- Nå blir systemet langt bedre for alle brukerne våre, og et trekkplaster for nye entreprenører i bransjen for å bli medlem i MEF. Systemet blir rimeligere for en del brukere og bedre for alle, sier han.

- Noe av det største MEF har gjort

Det sier regionsjef Paul Olaf Baraas i MEF, som har vært sentral i utarbeidelsen og fremforhandling av avtalen med SmartDok.

Han mener avtalen er en av de viktigste avtalene organisasjonen har, og en av de beste medlemsfordelene MEF har å by sine medlemmer på framover.

Powered by Labrador CMS