NYTT BYGG: Dette er Bjelland AS sitt nye bygg på Klepp stasjon på Jæren i Rogaland.

Bjelland inn i nytt bygg til jul

KLEPP: De 135 ansatte hos Klepp-entreprenøren Bjelland AS flyttet inn i et flunkende nytt bygg til jul.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

VERKSTED: Verksted på 1800 m2 og lager på 1100 m2 er godt å ha.

Entreprenøren har vokst jevnt og trutt siden selskapet ble etablert for snart 20 år siden. Det har på sett og vis hovedkvarteret til selskapet også, men nå var det på tide å bygge noe helt nytt, og anlegget i Bedriftsvegen 2 på Klepp Stasjon sto ferdig i begynnelsen av desember. De ansatte rakk å flytte inn, og til og med nyte en uke eller to i sitt nye bygg, før julefreden senket seg.

Klattvis utvidelse

- Bjelland AS startet med et par tre brakker fra 2002 til 2007, deretter flyttet selskapet inn i et enkelt bygg med lager og kontorer. Fra 2007 til 2018 vokste selskapet jevnt og trutt, bygget på ved et par anledninger, og måtte til slutt utvide med 10 brakker for å få nok plass. Da tok vi beslutningen om å bygge nytt anlegg som var tilpasset også fremtidig vekst for selskapet, sier daglig leder Joakim Hetland til AT.no.

DETALJER: Det er ingen tvil om hvilken bransje Bjelland AS driver i.

Slik er lokalene

Kontordelen av bygget er på 640 m2 i fire etasjer, totalt 2560 m2. Bjelland har selv 1. etasje, mens to etasjer leies ut. Den siste etasjen består av felles kantine, garderober og andre fellesfasiliteter. Det er også et tilstøtende verksted på 1800 m2 med massevis av kjøreporter. Innendørs er det verkstedhall, sveisehall, storbilvask (automathall kun for lastebiler og manuell hall for lastebiler og anleggsmaskiner og småbilvask). Det er også et lager på 1100 m2 der entreprenøren på Jæren i Rogaland kan ha småutstyr og materiell. Totalentreprenør er Masiv AS og byggetiden var ett år.

Powered by Labrador CMS