BØRSTER OG SLITESTÅL: Børre Kristoffersen med Polyuretan slapseskjær og et utvalg børster til feiemaskiner.

Børster til alle formål

CLEANPRO: Selskapet CleanPro AS leverer børster i alle former og fasonger. Det er første gang selskapet stiller ut på Vei og Anlegg.

Publisert Sist oppdatert

Med en vareliste bestående av over 10.000 varelinjer hvorav mer enn 5000 ulike børster skal det godt gjøres at de ikke har den børsten du trenger tilgjengelig. Daglig leder Børre Kristoffersen, forteller at så lenge han har vært i selskapet er det kun en gang han har stått fast og ikke funnet en løsning på en henvendelse.

UGRESS: Weedgo børster til å fjerne ugress leverer selskapet til alle ulike typer kantklippere, eneste kravet er at motoren er kraftig nok.

Børster til feiemaskiner leveres i en rekke ulike materialer, og det er flere og flere som ønsker miljøvennlige materialer. Børster i stål vil etter hvert ruste opp og gå tilbake til naturen, og for swipere er det nå vanlig at det kommer forespørsler om stålbørster, forteller han videre.

Ugressfjerner

På standen hadde han også ett av de nyeste produktene til selskapet, ugressfjernere til bruk på kantklippere. Det er en beskyttelsesplate hvor det innenfor sitter stålwirer som pisker opp ugresset melllom brosten eller heller uten å grave seg ned mellom disse. Dette er en effektiv, rask og miljøvennlig måte å fjerne ugresset på da man slipper å bruke kjemikalier for ugressbekjempelse.

Mindre salt

Et annet produkt som selskapet nylig har begynt å forhandle er slitestål til veiskrapere. Her har de blant annet ett nytt polyuretan slapseskjær som er mykere enn rågummi og samtidig holder seg mykt i kulde. Det gjør at man får bort mer slaps og dermed går det med mindre saltmengde, avslutter Kristoffersen.

Powered by Labrador CMS