Det var elektronisk signering med bankID på mobil mellom Cowi og Vegvesenet. Nederst fra venstre: Kjartan Hove, Kjell Inge Davik, Sverre Ottesen, Lars Erik Hauer (Cowi), Ellen Slinde, Jesper Afsferg (Cowi), Leif Oddbjørn Møller. Flere som var tilstede: Inger Kjær Sørensen, Kristoffer Jakobsen (Cowi).

Cowi signerte europavei-kontrakt

Cowi skrev kontrakt med Statens vegvesen om utarbeidelse av reguleringsplan for E39 Ådland-Svegatjørn i Vestland.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Med et så sterkt lag, er jeg sikker på at dette blir et svært vellykket reguleringsplanarbeid, sier utbyggingsdirektør i Statens vegvesen, Kjell Inge Davik.

Konsulentoppdraget har en verdi på ca. 80 millioner kroner, og det aller meste av arbeidet skal utføres i løpet av de 15 neste månedene. Forslag til reguleringsplan skal være klar våren 2022.

- Nå gleder vi oss til å utarbeide forslag til reguleringsplan for strekningen med Cowi på laget. Sammen blir vi et godt team som utfyller hverandre kompetansemessig. Dette er et omfattende og viktig prosjekt på Vestlandet. Regjeringen har sagt at den vil fremme det for Stortinget plassert i første del av NTP, sier Kjartan Hove, prosjektdirektør Vest i Statens vegvesen.

Powered by Labrador CMS