REGION SØR: Camilla Jenssen tar over som direktør i Region Sør i Cramo. Utleieselskapet har gjort noen justeringer etter fusjoneringen med BAS Maskinutleie.

Cramo-direktør kommer fra BAS etter fusjonering

Camilla Jenssen er ansatt som ny direktør for Region Sør i Cramo.

Hun kommer fra stillingen som avdelingsleder i BAS maskinutleie i Kristiansand, der hun har vært i seks år. For en tid tilbake ble BAS fusjonert inn i Cramo. Jenssen har også erfaring innen heisbransjen og hotellbransjen.

I Cramo får Jenssen ansvaret for én av utleieselskapets tre virksomhetsområder i Norge, den sørligste. Jenssen går også inn i ledergruppa i Cramo.

– Vi ønsker å tilpasse oss et marked i tydelig endring, sier den nye regionsdirektøren.

Den nye rollen betyr at hun overtar ansvaret for ni avdelinger med lokasjon i Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Porsgrunn, Tønsberg, Moss, Fredrikstad og Sarpsborg.

– Dette blir en spennende oppgave i en spennende tid. Min jobb blir i hovedsak å sikre utvikling for regionen, blant annet innenfor kompetanse, utstyrspark og arbeidsvilkår for avdelingene våre, sier Camilla Jenssen.

– Vi må tilpasse oss

Det er den nylige fusjonen mellom utleieselskapet BAS og Cramo som har ført til selskapets nye inndeling av regioner. Utover Region Sør får Cramo nå Region Nord-Vest og Region Øst.

Men selv om fusjonen betyr nye Cramo-avdelinger, og dermed også nye muligheter i markedet, er det flere utfordringer i horisonten, forteller Jenssen.

– Vi ser et annerledes marked i dag enn for bare få år siden, og vi er derfor nødt til å tilpasse oss raskt. Mye har endret seg i forhold til prosjekter, økonomi og kundeforhold, og vi må være på hugget både med tanke på digitalisering, bærekraft og energieffektive løsninger.

– Utleie handler ikke lenger bare om utleie av utstyr, men også å kunne tilby riktig kompetanse innen mer komplekse tjenester som blant annet el, varme- og klimatilpassing, avslutter ny regionsdirektør for Region Sør i Cramo, Camilla Jenssen.

 

 

Powered by Labrador CMS