Nye elektriske maskiner og ladecontainer.

Cramo kjøper over 100 anleggsmaskiner

Utleieselskapet Cramo melder om ny investeringsrekord i maskiner og utstyr for 2021.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Produktdirektør Roy Lund forteller begeistret om alle nyinvesteringene som kommer kundene til gode i løpet av året: - Årets investering er rekordhøy og vi over dobler investeringene fra tidligere år.

- Vi har allerede fått levert mange av maskinene, men venter fortsatt inn nye leveranser. Vi har investert stort i byggmaskiner i alle kategorier og får inn flere tusen maskiner til lager. I tillegg kommer flere hundre nye brakker og letthus. Totalt kjøper vi inn over 600 lifter, heiser og teleskoptrucker, over 100 nye anleggsmaskiner, mer enn 500 nye TEK17 brakker, letthus, containere og toalettkabiner.

- Dette er utstyr som så snart de er levert, blir klargjort for å gå rett ut til våre avdelinger og våre kunder.

- Vi er ekstra stolte over at vi investerer i flere og større batteridrevne maskiner. Blant annet fyller vi på med flere elektriske 5 tonn hjullastere samt 2,5 tonn, 10 tonn og 23 tonn elektriske gravemaskiner. Med dette øker vi vår park med utslippsfrie maskiner til nærmere 500 ulike typer, og kan dermed enda bedre hjelpe våre kunder som har krav om fossilfri eller utslippsfri bygg/anleggsplass, avslutter Roy Lund.

Powered by Labrador CMS