Engcon etablerer virksomhet i Canada

Behovet var så stort at USA-kontoret nå får nordamerikansk følge av et nytt i Canada. Nordamerikanerne er i ferd med å oppdage fordelene med tiltrotator og hurtigkobling.

Publisert

I 2017 krysset Engcon Atlanteren og etablerte seg i Nord-Amerika med selskapet Engcon North America Inc. Det ble opprettet salgskontor og lagerlokale i Connecticut, og med stadig økende salg over hele Nord-Amerika tar Engcon nå neste skritt og starter virksomhet i Canada.

Virksomheten i Connecticut har fokusert på de ni østligste statene i USA, men takket være messer, sosiale medier og referansekunder, har det kommet inn bestillinger fra hele Nord-Amerika. Det å håndtere alt salget og store deler av monteringen fra kontoret i Connecticut, har imidlertid bydd på store geografiske utfordringer. Derfor etablerer Engcon North America nå virksomhet i Montreal i Quebec i Canada, med fransk- og engelskspråklige medarbeidere.

- Det føles riktig at vi nå tar et tydelig skritt inn i det kanadiske markedet. Basen for Engcon North America vil fortsatt ligge i Connecticut. Men med tospråklige medarbeidere på plass i Montreal, kommer vi tettere på det kanadiske markedet på flere måter, sier Morten Solgaard, administrerende direktør i Engcon North America.

Kontorer i Europa, Nord-Amerika, Asia og Australia

Morten vil ha ansvaret for kontoret i Montreal, som blir det tolvte med Engcons skilt på fasaden. Fra før har de kontorer i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Storbritannia, Tyskland, Nederland, Frankrike, USA, Australia og Korea.

- Vi har gode erfaringer med nyetableringer og vet at hvert land har sine utfordringer med regelverk, transportløsninger, språk og så videre. Etableringen i Canada vil bety mange fordeler for kundene og oss som selskap, sier Morten Solgaard.

- Nye muligheter for kanadiske entreprenører

Til å begynne med vil Engcon Canada være bemannet av plassjefen Anthony Wolch samt en selger som nå skal ansettes.

Wolch tror at Engcons automatiske hurtigkoblinger og tiltrotatorer, i kombinasjon med selskapets redskaper, vil gi de kanadiske entreprenørene nye muligheter for flere typer oppdrag og økt lønnsomhet:

- Når entreprenørene oppdager fordelene med Engcons tiltrotatorer og det automatiske hurtigkoblingssystemet EC-Oil, der føreren kan koble hydrauliske redskaper uten å forlate førerhuset, vil de innse at produktene våre vil øke lønnsomheten deres, sier han.

Powered by Labrador CMS