NÅ ER DET TO: Entrack AS skal selge Kramer i deler av Norge. Fra tidligere har H&H Maskin AS agenturet på Kramer i Norge.
NÅ ER DET TO: Entrack AS skal selge Kramer i deler av Norge. Fra tidligere har H&H Maskin AS agenturet på Kramer i Norge.

Entrack får Kramer-agentur i deler av Norge

H&H Maskin AS og Entrack AS skal dele på importen av Kramer anleggsmaskiner.

Publisert

Inntil nå har kun H&H Maskin AS representert anleggsmaskinene fra Kramer i Norge, men fra 1. juni skal selskapet dele agenturet med Entrack AS.

H&H Maskin AS skal fortsette å selge i sitt nærområde som defineres til Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, mens Entrack AS skal selge Kramer i resten av landet.

I en pressemelding skriver Entrack AS at Kramer passer godt inn i deres sortiment med Kobelco gravemaskiner, Ljungby hjullastere, nye og brukte deler. Entrack AS har avdelinger over hele landet, service-apparat og maskinselgere som vil håndtere nye og eksisterende kunder på Kramer.

I pressemeldingen påpekes det at H&H Maskin AS har lang erfaring som Kramer-importør, og at Entrack AS og H&H Maskin AS ser fram til et godt samarbeid på import og salg av Kramer i Norge.

PS: Delt agentur er ikke nytt for Entrack. Selskapet deler også Kobelco-agenturet i Norge, med Beck Maskin AS.

Powered by Labrador CMS