Feiret seg selv med musikkvideo

I anledning av 16-årsjubileet til SmartDok feiret de seg selv med denne musikkvideoen, som forteller hva de er og hva de gjør for anleggsbransjen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

I anledningen 16-års jubileumet i høst fikk SmartDoklaget en egen musikkvideo av og med egne ansatte, står det på nettsiden til selskapet.

Hvorfor lage en egen musikkvideo?

– SmartDok ble 16 år i høst, og vi SSskulle ha noe underholdning vi til festen var planen. Mange forslag kom opp og deriblant ideen om musikkvideo, forteller daglig leder i SmartDok, Bjørn Tore Hagberg.

– Det kule var jo at kun tre personer kjente til sluttresultatet, så det var mye spenning til hvordan videoen endte opp.

– Vi har laget den mest for gøy, viktig å ha det gøy på jobb, så ønsker vi samtidig å drive med markedsføring av både SmartDok som produkt og arbeidsplass, så hvorfor ikke gjøre det på en litt utradisjonell måte?

Kajas genistrek

For at musikkvideoen skulle komme til livs krevde det mange gode medhjelpere.

En prosjektgruppe innad i SmartDok gikk først i gang med å drodle opp ideer, og via en gøyal og småfuktig seanse på kveldstid hadde gruppen hostet opp en ide til melodi, og noen ideer til innhold.

Multitalentet Kaja Kristensen ble hentet inn for å sy sammen ideene til en tekst som passet melodien.

Men noe var ikke helt rett. Etter mye grubling langt ut i de sene nattetimer tok Kaja en sjefsavgjørelse og bestemte seg for å endre melodi. På kort tid laget hun en tekst som passet til denne.

– Jeg var veldig spent på hva prosjektgruppen på SmartDok ville synes om endringen og ikke minst teksten, sa Kaja.

Her var det heldigvis lite grunn til bekymring. Prosjektgruppen likte svært godt det de hørte.

Dermed var det nå opp til musikkprodusent og komponist Eirik Aune til å sy i hop melodien

Musikkvideo og koordinering

Samtidig som musikken ble spilte inn ble det også laget en musikkvideo.

I SmartDoks lokaler ble det også jobbet hardt med å finne tid i en hektisk hverdag for de ansatte som skulle være med å synge og spille inn video. Gunn Elin Lyng, Odd Inge Johansen og Gerd Kathrine Johansen var her primus motorer.

– Dette var litt av et puslespill. De ansatte skulle komme inn å spille inn sine deler av sangen og video, uten å vite hva kollegaene hadde sunget, forteller Gunn Elin Lyng i SmartDok.

– Ingen skulle jo vite det endelig resultatet før jubileet!

Entreprenør Harald Nilsen var sporty og deltok også i videoen.

Stor spenning til resultatet

Da det endelige resultatet ble vist frem på 16-års jubileet til SmartDok var de ansatte spente på resultatet. Noe som skulle vise seg å bli en suksess og de ansatte syntes det var verdt å bruke litt tid på å oppnå dette resultatet. Ikke bare bare ble sluttresultatet bra, men det var også mye moro under innspillingen.

Powered by Labrador CMS