Salgssjef Tone Helberg og kategorisjef Ole-Johnny Jenssen i Felleskjøpet Agri er godt fornøyde med deltakelsen på Vei og Anlegg i Lillestrøm. På sin store stand hadde de til og med et bakeri der det ble bakt boller. Det er bakerst i bildet.

Vei og Anlegg 2022:

Felleskjøpet Agri satset stort

FELLESKJØPET AGRI: - Mange entreprenører interessert i John Deere 6R

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Felleskjøpet Agri hadde en stor stand på Vei og Anlegg i mai i Lillestrøm.

- Dette var første gang vi var innendørs på Vei og Anlegg-messen, og det er første gang Felleskjøpet Agri satset så stort og med en så stor stand. Dette var gøy og veldig mange av de 20.000 besøkende var innom oss for en god maskinprat, og de fikk boller og kaffe. Vi merket spesielt god interesse rundt de nye 6R-modellene til John Deere, ikke overraskende ettersom dette er traktorer skreddersydd for anleggs- og entreprenørkunden, sier salgssjef Tone Helberg i Felleskjøpet Agri.

- I tillegg skapte den utstilte TOR 15T50-hengeren mye interesse, vi solgte flere av denne modellen på messen. Vi solgte kompaktlastere, produkter fra Tokvam, og flere gjorde gode dekk-investeringer. En kunde kjøpte også en ny Metsjö MetaE-henger, et ganske nytt produkt utviklet for hjulgravere, sier hun videre.

Totalt sett er Felleskjøpet godt fornøyd med salget på messen.

- I tillegg til å være godt synlig på messen og flere salg, har vi mange tilbud og kontakter å følge opp i etterkant. Erfaringsmessig vet vi at mange leads fører til konkrete kontrakter etter at messen er lukket, så vi ser frem til å holde kontakt med kundene videre nå som messen er over, sier Helberg.

Powered by Labrador CMS