John Deeres sekssylindrede 6R 185 blir å se på Felleskjøpets område på Vei og Anlegg i mai.

Felleskjøpet satser stort mot anleggsbransjen

Felleskjøpet satser større enn noen gang når de rigger klart for en rekke nyheter på messa til anleggsbransjen i mai.

Publisert Sist oppdatert

Med suksessen fra fjorårets landbruks- og maskinmesse Agroteknikk friskt i minne, har Felleskjøpet tatt fram det store tegnebrettet i forbindelse med Vei og Anlegg i Lillestrøm 11.-14. mai. Bondesamvirket satser mer enn noen gang mot anleggs- og entreprenørbransjen, og skal ha en stand på nesten 600 kvadratmeter.

- Vi ser at mange av innsatsmidlene vi tilbyr den norske bonden på maskinsiden også har stor nytte for entreprenøren. Dette er definitivt et satsingsområde for oss framover, sier kategorisjef Ole-Johnny Jenssen.

Nyheter

Under Agroteknikk hadde Felleskjøpet verdenslansering av den nye 6R-serien til John Deere. Dette er en serie som skal være skreddersydd for anleggs- og entreprenørbransjen.

Felleskjøpets ansatte er klare for Vei og Anlegg 2022. Fra venstre: Kategorisjef Per Faller, produktsjef Gunnar Skallerud, salgssjef Tone Helberg, kategorisjef Ole-Johnny Jenssen, produktsjef Even Kristian Mangerud og markedssjef Anna Louise Harsvik.

Under messa i mai vil 6R185 fra den nye 6R-serien være utstilt på standen, i tillegg til de allerede velkjente modellene 6120M og 7R350. Begge disse modellene ble før jul kåret til «Tractor of the Year 2022» av europeiske journalister. 6120M fikk prisen i kategorien «Best utility», mens storebror fra 7R-serien fikk den gjeveste Årets Traktor-pris.

Felleskjøpet skal også vise et eksemplar av 6155R, traktormodellen som var den mest solgte i 2021.

Optimalisering og presisjon

Tor-henger, et populært transportutstyr hos både bonde og entreprenør, vil også få en egen plass på standen. Det samme vil ettermarked og dekksatsingen Agridekk.

- I tillegg til produktene, vil vi sette ekstra sterkt fokus på optimalisering av traktor, blant annet gjennom drivstoffbesparelse. Mange entreprenører har, som bonden, tatt i bruk de mange funksjonene tilknyttet presisjon som ligger i John Deere-merkevaren. Dette vil publikum som besøker standen vår få mer informasjon om, sier Ole-Johnny Jenssen.

Felleskjøpet tenker også på sultne messegjester.

- Gjennom alle dagene, vil en egen baker være på plass og servere nystekte boller på standen vår. Kaffemaskiner er også leid inn, så vi tilbyr både litt vått og tørt mens gjestene besøker standen vår. Vi gleder oss masse til Vei og Anlegg i mai, sier kategorisjefen.

Powered by Labrador CMS