Direktør i Fornebubanen, Irene Måsøval, og administrerende direktør i Marthinsen & Duvholt, Frank Duvholt, signerte kontrakten for forberedende arbeider Madserud på Fornebubanen.

Fornebubanen har inngått kontrakt med Marthinsen & Duvholt

Kontrakten gjelder for entreprisen «Forberedende arbeider Madserud».

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

«Forberedende arbeider Madserud» markerer oppstarten på Fornebubanens tunnelarbeider i området Madserud – Volvat - Majorstuen.

Entreprisen skal forberede for tunneldriving mellom Majorstuen og Skøyen. Det skal etableres anleggsområde med rigg og tverrslag på et område på Madserud, nærmere bestemt øverst i Frognerparken mellom det såkalte Hundejordet og Vestre gravlund.

Kontrakten for forberedende arbeider Madserud har en estimert verdi på 70,2 millioner kroner.

- Det var en jevn konkurranse mellom tilbyderne, men vi valgte Marthinsen & Duvholt blant annet fordi de hadde gode miljøløsninger. Det er viktig for Fornebubanen at miljø settes i høysetet hos våre entreprenører. Vi ser frem til samarbeidet med Marthinsen & Duvholt på Madserud, sier direktør i Fornebubanen, Irene Måsøval.

- Vi skal gjøre vårt beste for at prosjektet blir bra og at Fornebubanen blir fornøyd. Fornebubanen er blitt snakket om i mange år, og å få bli med på enda en forberedende entreprise for å realisere Fornebubanen, er veldig spennende for oss, sier daglig leder i Marthinsen & Duvholt, Frank Duvholt.

Entreprisen har planlagt oppstart i månedsskiftet november - desember 2021, og skal være ferdigstilt i desember 2022.

Powered by Labrador CMS