Her setter Ole Magnus Syljuberget fra Mesnali ny verdensrekord i øvelsen «Stock Saw» under helgens nordiske mesterskap i Stihl Timbersports i Stenkullen, Sverige.

Her setter Ole Magnus (25) verdensrekord

Ole Magnus Syljuberget knuste den gamle verdensrekorden i øvelsen «Stock Saw» under helgens nordiske mesterskap i Stihl Timbersports.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Ved hjelp av motorsag kappet 25-åringen fra Mesnali i Ringsaker av sin treskive på kun 8,51 sekunder – 63 hundredeler raskere enn den forrige verdensrekorden.

- På grunn av covid-19 har det jo ikke vært noen konkurranser, og mest egentrening. Jeg var derfor litt overrasket over at det gikk så fort. Dette gir veldig motivasjon til å satse videre, sier han.

I tillegg til en ny verdensrekord, satte Ole Magnus også nye personlig rekorder i øvelsene Standing Block Chop og Single Buck.

Ole Magnus var eneste norske utøver som deltok i den øverste klassen - PRO-klassen. Det sterke resultatet holdt til en soleklar seier i Stock Saw-konkurransen. Sammenlagt ble han nummer fem i mesterskapet, som ble arrangert i Stenkullen i Sverige.

Benedicte Movik i Stihl Timbersports tror den nye verdensrekorden vil stå lenge.

- Det Ole Magnus leverte i det nordiske mesterskapet var virkelig imponerende. Etter å ha studert videobildene er det ikke lett å se hvor mange steder det går an å hente inn tid på denne øvelsen. Jeg tror det vil ta lang tid før noen slår denne rekorden, sier hun.

- Jeg var litt overrasket over at det gikk så fort. Dette gir veldig motivasjon til å satse videre, sier Ole Magnus Syljuberget etter å ha satt verdensrekord med motorsaga i Sverige.
Powered by Labrador CMS