ÅTTETONNEREN: Hesselbergs Tore Polden med den nye 8-tonns beltegraveren PC78-11 fra Komatsu.
ÅTTETONNEREN: Hesselbergs Tore Polden med den nye 8-tonns beltegraveren PC78-11 fra Komatsu.

Hesselbergs godbiter på Loendagene

KOMATSU: - Vi er alltid med på Loendagene og har fire mann fra salgskorpset på plass på standen. Her er vi midt i salgsområdet vårt, og her møter vi og får snakket godt med kundene våre. Vi er varslet om stort innrykk

Publisert

Dette rapporterer Tore Polden, salgsansvarlig for Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane for Hesselberg Maskin.

Et av høydepunktene for Polden var å ha den nye Komatsu 8-tonneren PC78-11 på plass, for selv om maskinen kom på vårparten er det først nå beltegraveren kommer ut for presentasjon i landet. Nykommeren har Steg V-motor, har fått ny stor hytte og oppgradert hydraulikk. - Mange har ventet på å få se og stige inn i nymaskinen. Dessverre er plassen her for liten for prøvekjøring, sier Polden.

Den andre store maskinnyheten hos Hesselberg var Manitou teleskoplaster MLD 737 Limited Edition. Denne maskinen er så langt kun produsert i et antall av 150 enheter, og Norge har kun fått én maskin. – Og det er den vi har her, legger Polden til.

De to store maskinnyhetene hos Hesselberg var kranset med et solid utvalg av Bomag komprimeringsutstyr, valser og plater. Total tildelt plass var godt utnyttet.

Powered by Labrador CMS