Paul Olaf Baraas er regionsjef i MEF Region vest og messegeneral på Anlegg 2023.

Holder av to hoteller til anleggsfolket

Det blir både forretninger og festligheter når messa Anlegg igjen kan holdes - seks år etter at messeportene stengte sist gang.

Publisert Sist oppdatert

Maskinentreprenørenes Forbunds lokallagsavdelinger i Nord-Rogaland og Sunnhordaland er veldig klare for å arrangere anleggsmessa Anlegg, etter at 2020-utgaven av messa utgikk med at covid-19 gjorde sitt inntog.

- Vi ser virkelig frem til å arrangere til Anlegg 2023, 12-14. mai på Haugaland Travpark. Det blir en stor utstilling, sosialt samvær og konkurranser. Messa omfatter fagområder og leverandører for anlegg, drift og vedlikehold (vei og grønt). Det blir fokus på rekruttering til bransjen gjennom opplegg for lærlinger og skoleklasser i de nærliggende kommunene, sier Paul Olaf Baraas som er regionsjef i MEF Region vest og messegeneral på Anlegg 2023.

Custom-lastebiler for anlegg

En nyhet på Anlegg 2023, er Vestland Custom som er en nyetablert lastebilutstilling for «påkostede lastebiler i anleggsbransjen med motivlakk og andre flotte detaljer som er i daglig drift».

Det blir premiering i flere kategorier for de som deltar.

Nytt er også utstilling av veteranlastebiler og maskiner (eldre enn 30 år) som er restaurert og har vært i drift innen anlegg, drift og vedlikehold med tilhørende premiering av beste lastebil og maskin.

Overnatting og underholdning

MEF har reservert hele Quality Hotel Maritim og hele Thon Hotel Saga for utstillere og MEFs medlemmer, med tilhørende arrangement både fredag og lørdag.

På fredag er det sjømatbuffé med underholdning av Klypa og Queen Tribute Band, samt DJ Ellie. Lørdag ettermiddag kommer Slogmåkene og holder show i Telt Cafe Rene på kai og på kvelden blir det festmiddag med Rune Bjerga, Hanne Sørvåg og Det Norske Festorkester.

Satser på over 12.000 besøkende

- Sist vi hadde messe, i 2017, var det ca. 12.000 besøkende på messa, og vi håper på mange flere besøkende i 2023. Vi gleder oss virkelig til å sette Haugesund på kartet 12 – 14. mai 2023 og arrangere Vestlandets største messe for anlegg, drift og vedlikehold, sier Baraas.

Powered by Labrador CMS