NYKOMMEREN: Trioen (fra v.) Henrik Sandvik, Espen Bardoff og Karl Oskar Fevik ønsker den nye JLG -670SJ bomliften velkommen til Norge. De to første maskinene gikk til Høyde Teknikk AS.

Høyde Teknikk AS med første JLG-670SJ bomlifter

IMPONERENDE: Nok en gang har vi satt en milepæl i bransjen ved å introdusere bomliften JLG 670SJ til markedet i Norge. Det er den første selvnivellerende bomliften i Europa og den har en imponerende arbeidshøyde på 22 meter, heter det i en melding fra Riwal Norge AS.

Publisert

Importør Riwal Norge betegner den nye bomliften som banebrytende. Bomliften som er utviklet av den verdenskjente løfteutstyrsprodusenten JLG Industries, representerer det nyeste innen teknologisk innovasjon og effektivitet. 

De to første JLG 670SJ i Norge er solgt til Høyde Teknikk AS. Riwal Norge retter en spesiell takk til Espen Bardoff samtidig som de understreker at det er gjennom slike partnerskap bransjen kan vokse og utvikle seg.

Teknologisk overlegen

JLG 670SJ blir betegnet som en imponerende maskin med betydelig arbeidshøyde, og liften har også avanserte teknologiske funksjoner. 

Bomliftens selvnivellerende evne gir operatøren stabilitet under arbeidet, selv på ujevnt terreng og den kan kjøre i 10% grader helling. Den selvnivellerende funksjonen gjør det mulig å kjøre over humper og andre hindre mens operatøren jobber på 22 meters arbeidshøyde. Dette gjør at operatøren kan arbeide på en sikker og produktiv måte i høyden og samtidig øke effektiviteten på arbeidsplassen.

Allsidig bruk og økt effektivitet

Arbeidshøyde på 22 meter kombinert med stor rekkevidde, nivellerende undervogn og 4WD-drift gir den nye JLG-bomliften et bredt spekter av bruksområder. Enten det er innen bygg og anlegg, vedlikehold av fasader eller andre arbeider i høyden, gir liften trygg ytelse på arbeid i høyden, poengterer importør Riwal Norge.

Selskapet presiserer at de alltid setter sikkerheten først, og nye JLG 670SJ er en maskin som er designet med tanke på operatørens sikkerhet. Riwal Norge tilbyr omfattende opplæring av operatørene.

Som JLG distributør i Norge, er Riwal Norge AS ansvarlig for salg, markedsføring, opplæring og etter-salgstjenester for hele JLG-utvalget av løfteplattformer.

Powered by Labrador CMS