LANDBRUKSMESSE: Bilde fra sist Agroteknikk ble arrangert, i 2021, på Nova Spektrum i Lillestrøm.

Innbyr til folkefest – med traktorer i sentrum

Forventer at mellom 35.000 og 40.000 legger turen innom.

Publisert

Traktor- og landbruksmaskinimportørenes forening (TLIF) arrangerer, i samarbeid med Nova Spektrum, Agroteknikk 2024. 

– Planleggingen av Norges største og viktigste møteplass for landbruket er i full gang, med forventning om mer enn 35.000 besøkende på neste års arrangement, 14.–17. november 2024, skriver Nova Spektrum i en pressemelding.

– Gjennom mange år har vi arrangert Agroteknikk i nært og godt samarbeid med Traktor- og landbruksmaskinimportørenes forening. Vi ser frem til å videreføre samarbeidet gjennom 2024 som grunnlag for å skape en viktig møteplass som bidrar til å styrke norsk landbruk og grunnlaget for norsk matproduksjon ytterligere, sier prosjektleder i Nova Spektrum Trond Andersen.

Trond Andersen ser frem til å hilse alle besøkende og utstillere velkommen til Agroteknikk 2024. Arrangementet gjennomføres hvert tredje år av TLIF, i samarbeid med Nova Spektrum, foreningen for importører av traktorer, skurtreskere, landbruksmaskiner, utstyr for innendørs mekanisering og øvrig tilhørende utstyr.

INSPIRASJON: - Agroteknikk er et arrangement som gir ny inspirasjon, sier prosjektleder i Nova Spektrum Trond Andersen.

Sist gang arrangementet ble arrangert, var i 2021. Agroteknikk 2021 ble en braksuksess med nærmere 37.000 besøkende og over 160 utstillere. Også i 2024 forventer arrangørene storinnrykk av besøkende fra hele landet. 

Variert program

De første utstillerne er på plass selv om det fortsatt er drøyt ett år til arrangementet avholdes. Arrangørene av Agroteknikk lover samtidig et variert program på neste års møteplass. Det blir alt fra faglig påfyll i form av konferanser og mini-seminarer, til kåringer, konkurranser og sosiale treffpunkter på arenaen til Nova Spektrum i Lillestrøm. 

– Vi er opptatt av at Agroteknikk skal være Norges beste arena for salg, markedsføring og relasjonsbygging for alle som er opptatt av en sterk norsk landbrukssektor. Her møter du nye og eksisterende kunder, og her kan du vise frem og demonstrere egne merkevarer på en helt annen og mer effektiv måte sammenlignet med bruk av andre kanaler. I tillegg er dette et arrangement som gir ny inspirasjon og innsikt på tvers av alle, som er med på å legge grunnlaget for norsk matproduksjon, sier Andersen.

Powered by Labrador CMS