Selger Eldar Undheim (t.v.) fra Rosendal Maskin og Kjetil Friestad, innkjøpssjef hos Rental.one, ved overleveringen.
Selger Eldar Undheim (t.v.) fra Rosendal Maskin og Kjetil Friestad, innkjøpssjef hos Rental.one, ved overleveringen.

Kjøper fire Doosan gravemaskiner

Rosendal Maskin AS og Rental.one har inngått avtale om kjøp av fire stk. 15 tonn korthekk maskiner fra Doosan.

Publisert

Disse maskinene vil inngå i leieflåten til Rental.one, og vil bli et viktig tilskudd i en tid med høy aktivitet i anleggsbransjen og i utleiemarkedet.

Den første maskinen ble levert denne uken: Doosan DX140 LCR-5. Senere i høst vil de resterende leveres. Disse er maskiner fra Doosans nye serie -7, med Steg 5 motor, og oppgradert førerhus og design.

Maskinprodusentene opplever stor pågang for tiden, og har relativt lange leveringstider. Rosendal Maskin AS hadde en maskin tilgjengelig for rask levering, dette var viktig for Rental.one som opplever god etterspørsel i utleiemarked for tiden.

- For Rosendal Maskin AS er det viktig å komme inn som leverandør til en stor aktør i bransjen som Rental.one, sier Eldar Undheim, som er salgsansvarlig i Rogaland og Agder for Rosendal Maskin.

- Rental.one har maskiner fra Rosendal Maskin fra tidligere. De er en solid aktør i markedet, med et godt lokalt servicepunkt. Dette er et trygt og godt valg for oss, sier Kjetil Friestad, innkjøpssjef hos Rental.one.

- Doosan er et anerkjent merke, og Doosan DX140 LCR-5 er en maskinstørrelse som kundene etterspør. Den første maskinen går rett i utleie, sier Friestad.

Powered by Labrador CMS