Seks slike elektriske Zoomlion bomlifter har Oslo Liftutleie kjøpt av forhandler Gantic.
Seks slike elektriske Zoomlion bomlifter har Oslo Liftutleie kjøpt av forhandler Gantic.

Kjøpte seks elektriske bomlifter

Oslo Liftutleie har kjøpt seks helelektriske bomlifter, av merket Zoomlion fra Gantic.

Publisert Sist oppdatert

– Skjerpede miljø- og klimakrav i bygg- og anleggsnæringen gjør at vi som utleiere også må være med på utviklingen. Vi har et miljøansvar vi også, derfor jobber vi kontinuerlig med å modernisere maskinparken vår. Vi er alltid på utkikk eter de mest bærekraftige miljøbesparende løsningene, sier daglig leder Ole Johan Johansen i Oslo Liftutleie.

Videre forteller han at de i flere år har hatt en «grønn» maskinpark. Det meste man ser av maskiner hos Oslo Liftutleie kan kjøres på HVO, batteri eller strøm.

– Lang levetid er også et krav vi stiller når vi investerer i nye maskiner. Dette anser vi som et viktig klimakompenserende tiltak, sier Ole Johan Johansen videre.

Redusert energiforbruk og utslipp

Susanne Jørgensen (ansvarlig for markedsføring hos Gantic), og Ole Johan Johansen (daglig leder i Oslo Liftutleie) ved overlevering av lifter.
Susanne Jørgensen (ansvarlig for markedsføring hos Gantic), og Ole Johan Johansen (daglig leder i Oslo Liftutleie) ved overlevering av lifter.

– Vi forstår viktigheten av å redusere vårt miljøavtrykk, og vårt mål er å være en foregangsbedrift innenfor dette området. Vi har satt oss som mål å være den grønneste maskin – og liftutleieren i byen. Derfor investerer vi i miljøbesparende løsninger når vi skal kjøpe nye maskiner som sørger for å holde karbonavtrykket nede, sier faglig leder i Oslo Liftutleie, Anders Andersen.

Elektriske maskiner og lifter

– Disse maskinene bruker strøm i stedet for fossilt brensel, noe som betyr at de slipper ut mye mindre CO₂. Dersom du ønsker å ha en bærekraftig måte å heve deg i høyden, uten å måtte bekymre deg for det miljømessige fotavtrykket, er dette alternativet for deg, sier Anders Andersen videre.

– Over all forventning

Oslo Liftutleie er svært imponert av de nye Zoomlion-liftene fra Gantic.

– De leverer som ventet et problemfritt alternativ til våre kunder, nå også uten fossile utslipp. Vi har benyttet dem i en periode med meget kalde, og nå nylig, varmere forhold og de leverer over all forventning. Dette er et produkt vi kan stå inne for, og som vi er stolte av å kunne levere til våre kunder, sier Ole Johan Johansen.

David Lindberg, selger i Gantic AS, er meget godt fornøyd med å ha Oslo Liftutleie med på laget.
David Lindberg, selger i Gantic AS, er meget godt fornøyd med å ha Oslo Liftutleie med på laget.

– Denne gangen har vi valgt å kjøpe bomlifter av Gantic som imøtekom våre krav. Maskinene er miljøvennlige og funksjonelle. Hurtiglading, god batterikapasitet. 454 kg løftekapasitet i kurven og et meget godt utlegg, gjør denne til en god og bærekraftig maskin, avslutter Ole Johan Johansen.

Ladealternativer

– Bomlifter fra Zoomlion leveres med opptil to dagers batterikapasitet og solide strømbesparende løsninger på både motor og fremdrift. Vi prøvd og testet, og kommet frem til at den er mer enn moden nok for det grønne skiftet, David Lindberg, selger i Gantic AS, om den elektriske bomliften fra Zoomlion.

Videre forteller han at litiumbatterier ikke står tilbake for dieselmotor når det kommer til styrke og smidighet på maskinene. Ladealternativene er godt utviklet, slik at man kan velge 1-fas 16A 230V og opp til hurtiglading på 32A 3-fas 230V.

– Vi er fornøyde med å ha noen verdens fremste leverandører på laget. Vi takker Oslo Liftutleie for tilliten og ser frem til å jobbe videre med et av Norges mest fremoverlente og innovative utleieselskap, sier Lindberg.

Powered by Labrador CMS