Kjørte Lamborghini-er for å hente Cat-dozer

Ved overleveringen av en Cat D6XE dozer, dukket entreprenør-sjefene opp i hver sin grønne Lamborghini Huracan Performante Spyders.

Publisert

Det polske entreprenørselskapet Son.Pol skiller seg ut i mengden. Da selskapet skulle på overlevering av en nye Cat D6-dozer, stilte de med to grønne supersportsbiler av typen Lamborghini Huracan Performante Spyders.

Dozeren som skulle hentes var malt med samme fargekode som bilene. Det var også selskapets DAF-trekkvogn og trallen som skulle frakte dozeren.

Samtidig ble en Cat hjulgraver overlevert og fraktet på en annen av selskapets vogntog - disse var i mer standardiserte farger.

AT.no vet ikke om de italienske bilene eies av ledelsen/eierne av Son.Pol-selskapet, eller om bilene var leid for anledningen.

Selskapet, med hovedkontor utenfor Warszawa, jobber mye med veibygging, og det har flere Cat-maskiner: Gravemaskiner, rammestyrte dumpere, dozere og hjullastere.

Det utfører også leiekjøring i landbruket, og har flere traktorer og treskere av merke John Deere i garasjen.

I Norge kan man lett tenke at man har betalt for mye for anleggsjobben dersom entreprenøren kommer kjørende i Huracan-er. I Polen er det kanskje annerledes.

Tøft er det uansett. Se videoen øverst som blant annet viser området til den polske Cat-forhandleren og kortesjekjøring på motorvei. Den ble publisert på Youtube 1. april 2021 av Lonczi agro.

Fra overleveringen av Cat D6-dozer og hjulgraver (bak til høyre i bildet) til Son.Pol.
Fra overleveringen av Cat D6-dozer og hjulgraver (bak til høyre i bildet) til Son.Pol.