Salgssjef i Smartdok, Anders Josefsson, gleder seg til å tilby den nye funksjonaliteten til sine kunder.

Lanserer dokumentsenter i Smartdok

Smartdok-kunder får nå tilgang til en ny funksjon i Smartdok-appen/-systemet: Dokumentsenter. Og det skal skje uten ekstra kostnad for kundene.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Et dokumentsenter vil gjøre det mye enklere å lagre og dele dokumenter innenfor prosjektene. Det være seg for eksempel plantegninger, prosedyrer, bilder eller andre viktige dokumenter. Disse dokumentene kan lastes opp, deles og aksesseres via app eller via datamaskin, sier salgssjef i Smartdok, Anders Josefsson.

Funksjonen er også godt nytt for dem som har mange maskiner.

- Har du mange maskiner i bedriften er det kanskje ønskelig å ha alle driftsmanualer, sertifikater, lisenser lignende tilknyttet hver maskin samlet på en plass? Dokumentsenteret gjør det mulig for deg å koble disse dokumentene til maskinene i bedriften, slik at alle som bruker maskinen har kjapp tilgang til dokumentene, sier Josefsson.

I første omgang lanseres en betaversjon av dokumentsenteret.

Mikal Johnsen, Product Manager hos Smartdok, opplyser at Smartdok Dokumentsenter kontinuerlig skal få nye funksjoner.

- Det betyr at dette er en tjeneste i Smartdok som vi fortsetter å jobbe på, altså ikke et 100% ferdig produkt. Vi ønsker å dele denne tjenesten med kundene våre så tidlig som mulig, og derfor blir den nå gjort tilgjengelig for alle våre kunder, sier Product Manager Mikal Johnsen i Smartdok.

- Dokumentsenteret i betaversjonen er et produkt som vil gi verdi til alle slik den lanseres. Vi vil kontinuerlig implementere mer funksjonalitet inn i produktet, og lytte til tilbakemeldingene våre kunder kommer med for videre utvikling av dokumentsenteret, sier han.

Funksjoner i Smartdok Dokumentsenter:

  • Enklere få tilgang til dokumentasjon for prosjekter, driftsmanualer, sertifikater og lisenser for maskiner.
  • Lese pdf-filer og se på bilder i appen
  • Laste opp filer og bilder
  • Ta bilder direkte i appen
  • Laste ned filer
Powered by Labrador CMS