ENGCON: Der ingen kunne tur at noen kunne jobbe, kan du nå bratte skråninger og bratt terreng forteller Engcon om sin nye PC-modell.

Lanserer ny størrelse på markvibrator

GODE VIBRASJONER: Engcon lanserer markvibratorer som passer til de større gravemaskinene i størrelsesklassen fra 19 tonn med feste S70 eller S80.

Publisert

I likhet med andre hydrauliske redskaper fra engcon er EC-Oil automatisk hurtigkoblingssystem standard på markvibratorene. Det betyr at du kan koble disse uten å forlate førerhuset. Hydraulikken kobles automatisk med EC-Oil, noe som gjør at du også sparer tid og penger. 

Tidligere har engcons PC-modeller vært tilgjengelige i mindre størrelser – nå lanseres altså en ny modell for de større gravemaskinene, forteller encgon i en pressemelding.

Produsentens PC-modeller av markvibratorer har lavt gjennomstrømningsbehov og er spesielt utviklet for bruk under en tiltrotator for å redusere antallet maskiner og redskaper. Det gjør også at sikkerheten øker, da ingen trenger å stå nede i en grøft som kan rase sammen av vibrasjonene, poengteres det i meldingen.

– Dette er enda et skritt på veien mot å utvide sortimentet vårt. Uavhengig av gravemaskinstørrelse skal sluttkunden kunne bruke våre smarte og effektive redskaper i sitt daglige arbeid for å øke lønnsomheten, sier Martin Engström, produktsjef i engcon.

Dette er engcons argumenter for PC-modellene:

  • Tilpasset for tiltrotatorer med EC-Oil.
  • EC-Oil automatisk hurtigkoblingssystem er standard.
  • Flere bruksområder med tiltrotator, der det tidligere var umulig å jobbe, for eksempel i bratte skråninger og bratt terreng.
  • Nydesignet vibroenhet/generator som krever redusert hydraulikkstrøm og gir økt pakkekraft.
  • Ingen løfting av manuelle vibroplater som kan falle ned eller utilsiktet pendle inn i folk eller gjenstander.
  • Færre slanger som kan gå i stykker og slites siden det ikke kreves lekkasjeoljeledning.
Powered by Labrador CMS