MF 5S145 er toppmodellen i 5S-serien.
MF 5S145 er toppmodellen i 5S-serien.

Massey Ferguson 5S-serie tildelt Red Dot-pris

MF 5S-serien har mottatt en prestisjetung pris, Red Dot Award: Product Design 2022.

Publisert

En internasjonal jury av fagfolk fra hele verden vurderte MF 5S med tanke på designkvalitet og innovasjonsgrad, og følger med det i fotsporet til MF 8S som mottok den samme høyt respekterte prisen i 2021. «Red Dot» er prisen for høy kvalitet design. Å gå seirende ut av en så sterk gruppe deltakere er et vitnesbyrd om den ekstraordinære kvaliteten på produktet, sa prisens dommere.

- Vi er beæret over å motta denne Red Dot Award, sier Thierry Lhotte, visepresident og administrerende direktør Massey Ferguson, Europa og Midtøsten.

- Siden lanseringen har MF 5S raskt fått et rykte som den beste i klassen kombinasjonstraktorer. En flott 'all rounder' – MF 5S er designet og bygget for å håndtere et bredt spekter av oppgaver med letthet og komfort.

Motor og girkasse

MF 5S-serien inkluderer fem modeller fra 105 hk til 145 hk. Alle kommer med et utvalg utstyrsgrupper som heter Exclusive, Efficient, Panoramic eller Essential, og tilbyr en rekke ytelsesforbedrende funksjoner som passer til mange bruksområder.

Kraft til alle leveres av den nyeste AGCO Power 4,4-liters, firesylindrede motoren som oppfyller de siste trinn V-utslippsforskriftene med «All in One» SCR-teknologi, designet for traktorens levetid.

MF 5S-seriens traktorer er tilgjengelige med enten Dyna-4 eller Dyna-6 semi-powershift girkasse, begge med automatisk modus. En nyttig brems-til-nøytral-funksjon kobler ut framdriften når bremsene aktiveres.

Lastetraktor

MF 5S-serien er smidige lastetraktorer, med fire meter svingradius, skrånende frisiktpanser og hydraulikk som leverer opptil 110 liter/min. Den har ny fjærende foraksel

Lasteroperasjoner er gjort mye enklere med en ny joystick, samt brems-til-nøytral funksjon. For å forbedre sikten og sikkerheten gir Visio Roof-alternativet oversikt over lasteren gjennom hele løfteområdet.

Førerhus på alle modeller i MF 5S-serien er utstyrt med Exclusive og Efficient utstyrsgruppene, som kommer med et nytt armlene. Det ble først introdusert på MF 8S-serien, og det inneholder Multipad-joystick som kontrollerer en rekke funksjoner, inkludert forover/bakover giring, trepunktsstyring og spoleventiler.

På nett

MF 5S-serien kan tilkobles fullt ut med MF Connect-telemetri som er et alternativ på alle. En ny Geofence-funksjon forbedrer logistikkstyring og sikkerhet ved å sende varsler til smarttelefoner og enheter hvis og når maskiner går ut eller går inn i forhåndsdefinerte områder.

Massey Fergusons Datatronic5-terminal er standard på Exclusive-modeller og ekstrautstyr på de andre. Denne Isobus-kompatible touch-skjermen overvåker alle traktorfunksjonene og kontrollerer alle Isobus-kompatible redskaper.

Datatronic5 kan også kjøre MF Technologies' funksjoner for presisjonslandbruk, inkludert MF Guide, samt MF Section Control og den nyeste MF Rate Control, som nå kan håndtere og administrere opptil 96 seksjoner, tre bommer og fem produkter.

Den forhåndsinstallerte MF TaskDoc-programvaren brukes til å lage teiginformasjon, som anvendte kart, logg av drivstoffbruk, lage jobbrapporter samt holde en nøyaktig oversikt over alle innsatsmidler benyttet på hver dekar.

Powered by Labrador CMS