En stolt Arne Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk, med Gaselle-beviset fra Dagens Næringsliv.

Mineralteknikk er blant Norges raskest voksende bedrifter

Er på Dagens Næringslivs liste over Gasellebedrifter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Det viktigste av alt og grunnen til at vi er der vi er i dag, er at har fantastiske folk med på laget og vi har vanvittig gode produkter. Vi er et godt team som knytter til oss de rette folkene i bransjen. Og de beste folkene setter pris på å komme frem til de beste løsningene, sier Arne Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk, fornøyd.

Det hele startet med at dirdølen Arne Kenneth Øvstebø tenkte han skulle bruke mer tid på å lese bøker og spille gitar da han solgte seg ut av Nordic Bulk.

Men når kundene ringte så våknet gründerånden. Kundene trengte produkter og Arne-Kenneth satte i gang produksjonen.

Kriterier for å bli Gasellebedrift

  • Minst doblet omsetningen over fire år
  • Levert godkjente regnskaper
  • Omsetning på over en million kroner første år
  • Positivt samlet driftsreultat
  • Unngått fallende omsetning
  • Vært aksjeselskap

- Mineralteknikk AS startet opprinnelig med keramikkprodukter og avskrapere, men når vi fikk Portafill-agenturet ble det starten på mobilt utstyr til knuse- og siktebransjen. Deretter tok vi over Terex Finlay-agenturet etter Bulder i 2017 og det har vist seg å være en suksess, sier Øvstebø.

I 2020 ble Scandia Maskin også en del av familien og bedriftene har et tett samarbeid. I dag har Mineralteknikk AS 11 ansatte og har kontorer i Ålgård, Drammen og Kirkenes. I tillegg til Portafill og Terex Finlay, jobber Mineralteknikk i dag også med Terex Washing Systems, Arjes og Terex MPS

Powered by Labrador CMS