Lager og support-ansatt, Odd Livar Salte (t.v), og daglig leder Arne-Kenneth Øvstebø gleder seg til å vise maskiner på årets MEFA.
Lager og support-ansatt, Odd Livar Salte (t.v), og daglig leder Arne-Kenneth Øvstebø gleder seg til å vise maskiner på årets MEFA.

Mineralteknikk fyller plassen med store maskiner

Satser stort på anleggsmessen MEFA 2022 som er 6.-8. mai på Forus travbane i Stavanger.

Publisert

- Det blir godt å komme på messe igjen og vi gleder oss til å vise frem maskinene som vi mener er best egnet for det norske markedet, sier Arne-Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk AS.

En uke før oppstart av årets MEFA-messe, klargjøres knuse- sikte og vaskeanleggene på lageret i Ålgård.

Maskiner som Mineralteknikk skal stille ut på MEFA:

Terex Finlay 883+ grovsikt

Terex Finlay 1540S konknuser

Portafill MR6 grovsikteverk

M1700, Terex Washing Systems

De som kommer innom standen til Mineralteknikk loves konkrete, direkte og ærlige svar på hvordan man kan få mest mulig utbytte av maskindriften:

- Alle vil ha mest mulig valuta for pengene og det er dette vi jobber med hver dag. Det er snakk om store investeringer og derfor er det viktig at kunden får god veiledning. Den gode praten og dialogen med bransjen er viktig for at vi i Mineralteknikk skal kunne videreutvikle de gode produktene med de beste løsningene innen knusing, sikting og vasking, og for at kunden har en beste produksjonsløsningen for sitt prosjekt, sier Øvstebø.

Anlegg&Transport/AT.no stiller med to journalister på messen. Har du tips til dem om gode saker, send det til klaus@at.no eller thomas@at.no.

Powered by Labrador CMS