Susanne Jørgensen hos Gantic AS gleder seg til å vise nyheten på Utleiekonferansen på Gardermoen i februar.
Susanne Jørgensen hos Gantic AS gleder seg til å vise nyheten på Utleiekonferansen på Gardermoen i februar.

Nå blir det mye lettere å jobbe med tungt verktøy fra lift

Gravity Joe er en pneumatisk hjelpearm som lanseres i Norge av Gantic AS.

Publisert Sist oppdatert

Den norske liftleverandøren Gantic AS lanserer nyheten Gravity Joe. Dette hjelpeverktøyet er designet for å holde verktøy helt opptil 30 kg, slik at man skal kunne arbeide effektivt over lengre tid med montering fra lift uten å pådra seg slitasjeskader. Det skal passe til alle typer lifter og verktøy opplyses det fra Gantic.

- Vi gleder oss stort til å introdusere dette unike hjelpeverktøyet på Utleiekonferansen på Gardermoen nå i februar. Personlig mener jeg at dette er kanskje årets beste og viktigste hjelpeverktøy for denne bransjen, i tillegg til at hjelpeverktøyet er en ekstra hjelpende hånd og fremmer effektiviteten i form av reduserte kostnader og bedre resultater i prosjektene, sier Susanne Jørgensen i Gantic AS.

- Gravity Joe er et universalt HMS- hjelpeverktøy for bygg- og anleggsbransjen, for montører og fjellsikrings-arbeidere med mer.

Det er den italienske produsenten Marera Srl som produserer HMS-hjelpemiddelet Gravity Joe. De har hentet inspirasjon fra robot- og automatindustrien til dette pneumatiske balanseverktøyet.

Gantic AS er en landsdekkende leverandør av lifter, fallsikring, kvistkuttere, stubbefres, glassløftere og kurs innenfor sertifisert og dokumentert sikkerhetsopplæring. Selskapet er også sertifisert kontrollbedrift, og tilbyr sertifisering/årskontroll av alle kategorier lifter, trucker, anleggsmaskiner, kraner, løfteutstyr og fallsikringsutstyr.

Gravity Jou.
Gravity Jou.
Powered by Labrador CMS