PRISEN: Norsk Gjenvinnings Adis Cengic med medaljen til Norges smarteste industribedrift 2020. (Foto: Mona Strande, Teknisk Ukeblad)

Norsk Gjenvinning – Norges smarteste

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

I tøff konkurranse med mange gode kandidater ble Norsk Gjenvinning kåret til Norges smarteste industribedrift 2020. Kåringen ble foretatt av næringsminister Iselin Nybø digitalt 10. februar.

Det er 7. gang Norsk Industri og Siemens har jaktet på de skarpeste hodene og den smarteste bedriften gjennom kåringen «Norges smarteste industribedrift». Vinneren Norsk Gjenvinning har imponert juryen med sine klare visjoner, høye miljømål og god økonomi, sier juryleder Torger Reve. Med oppstart av verdens første fulldigitaliserte sorteringslinje for papir er selskapet en av landets fremste aktører innen sirkulær økonomi. Det er ingenting som heter søppel eller avfall, det har Norsk Gjenvinning alltid sagt. Det er ressurser som må finne en ny vei og finne tilbake til industrien, uttalte produksjonsdirektør Adis Centic i Norsk Gjenvinning under prisutdelingsarrangementet 10. februar.

Powered by Labrador CMS