175 ÅR: Wacker Neuson feiret høy alder og nye modeller i Tyskland nå i september

Nyheter fra 175-åring

Selskapet, som startet med ei smie i 1848, har mange nyheter å by på.

Publisert

Wacker Neuson SE har nylig kommet med flere maskin-nyheter. Vi har omtalt nyhetene WL28e e-hjullaster og teleskoplasteren TH412e.

Andre nyheter er Dual View-dumper DV45 og firetaktsstamperne BS62-4 og BS68-4.

Nye firetaktsstampere

De nye firetaktsstampere BS62-4 og BS68-4 sørger for økt komprimeringsytelse ved økt slagfrekvens og slagkraft. 

STAMPERE: BS62-4 og BS68-4.

Luftfilteret gir en svært pålitelig filtervirkning med høy kapasitet og dermed en kontinuerlig høy motoreffekt. Samtidig har modellen et forbedret føringshåndtak, noe som fører til god balanse og økt komfort ved betjening.

Dual View-dumper

DREIBART: På DV45 kan både dumperkassa og førerhuset svinges.

Konseptet til Dual View-dumpere der betjeningskonsollen kan dreies 180 grader, er allerede velprøvd på markedet. Føreren kan, avhengig av behovet, se i arbeids- eller kjøreretningen og har i begge tilfeller fri sikt. 

På den nye modellen DV45 kan den elektrohydrauliske, dreibare førerhytten nå dreies 180° ved å trykke på en knapp på joysticken. I Multi View-modusen, det er det som heter å jobbe med førerhuset rotert sidelengs, har føreren optimal sikt over arbeidsområdet på siden og ser nøyaktig hvor han losser materialet eller hvor maskinen beveger seg.

Ved å trykke på en knapp setter den automatiske tilbakeføringen av kassen førerhytten automatisk tilbake til utgangsposisjonen. Den innebygde Hill-Hold-funksjonen, en intelligent hellingsovervåking og setebelteovervåkingen med valgfri startaktivering, sørger for ekstra sikkerhet.

GAMLE DAGER: Bilde av stamping fra et tidligere år.

I tillegg er dumpermodellene DW20, DW30, DW40, DW60 og DW90 blitt komplett overhalt. Nye funksjoner som kameravaskeanlegget for front- og ryggekamera, setebeltekontroll inkludert startaktivering, påbyggs- og helningsovervåking samt Hill-Hold- og autostoppfunksjon er nå tilgjengelig for hjuldumperne med en nyttelast på to til ni tonn.

Feiring

Fra 12. til 15. september ble kunder og forhandlere fra regionen EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika) samlet på Wacker Neusons produksjonssted i Reichertshofen, i Tyskland.

Her ble 175 år feiret, og nyhetene ble vist.Powered by Labrador CMS