TOPPMODELL: Luftinntaket er flyttet fra fronten til bak på motoren på nye MF 8S.305. Det gjør ifølge Ole Jacob Rustad at det dras inn mindre forurenset luft.

Nytt design

MF: Den nye toppmodellen til Massey Ferguson var det store trekkplasteret hos Eiksenteret. Hele designet på 8S.305 er forandret i forhold til en «vanlig» traktor.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Den største visuelle forskjellen er at det har blitt åpent mellom den store motorkassa og hytta. Det er med på å redusere både vibrasjonene og lyden inne i hytta. Samtidig gir det bedre sikt.

– På den nye modellen er det bare 68 dB i støy inne i hytta, sier produktsjef Ole Jacob Rustad i Massey Ferguson.

8S-305 kan leveres med en tillatt totalvekt på opp til 16 tonn. Det betyr at du kan trekke en tilhenger inntil 27 tonn bak den store traktoren.

8S-serien kan leveres med tre forskjellige transmisjoner. Det er en trinnløs, en dobbeltclutch og sju trinns semi-powerskift. Den trinnløse er versjonen er den flest norske kunder velger.

Ved siden det nye flaggskipet viste Massey Ferguson også frem både sin nye 7S- og 6S-serie. Dette er traktorer med henholdsvis seks og fire sylindere og motorer fra 135 til 210 hestekrefter.

Powered by Labrador CMS