KRAFTIGE: H8-aggregatet er tilpasset Ponsses kraftigste hogstmaskiner, blant annet Bear på 23,8 tonn.

Oppgradert Ponsse-aggregat

NYHET: Finske Ponsse har oppgradert hogstaggregatet H8 (vekt 1,4 tonn). Kraftig mating, fast grep og den solide og smidige rammen er egenskaper som kjennetegner hogstaggregatet H8 (fellediameter 74 cm).

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Active Speed er tilgjengelig som en ny funksjon for aggregatet, noe som gir en overlegen ytelse, heter det i pressemeldingen. Med Active Speed kan aggregatets driftshastighet justeres basert på treslag og stammediameter.

Store trær

- Vi har utviklet våre hogstaggregater sammen med våre kunder. Mange av kundene arbeider under krevende forhold, og derfor er deres utviklingsideer den beste tilbakemeldingen vi kan få for produktutvikling. Med sin fullstendig nye konstruksjon er hogstaggregatet H8 ideelt til prosessering av store trær, sier Janne Loponen, Ponsses produktsjef for hogstaggregater.

For Ergo og Bear

Det oppgarderte H8-aggregatet kan monteres på Ponsses kraftigste hogstmaskiner, Ergo (20,5 tonn) og Bear (23,8 tonn). På H8 er sagboksområdet enda bredere, og dette gjør aggregatet til et godt valg for trær med stor rotdiameter. Hogstaggregatets konstruksjon er designet slik at det er enkelt å vedlikeholde, og rammen er bygget slik at den er enda mer slitesterk. Kraftig mating kombinert med en geometri som gir kraftig støtte for store stammer på matevalsene, garanterer høy produktivitet og god drivstofføkonomi. De automatiske funksjonene til Opti-kontrollsystemet, kontrollerer matehastigheten og sagbevegelsen basert på treets diameter. Dette sikrer rask og presis saging, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS