ANSATT: Kjetil Morstad kommer fra egne rekker i Orica Norway AS. Han er ny salgs- og markedssjef.

Orica med ny salgs- og markedssjef

Orica Norway AS har ansatt ny salgs- og markedssjef.

Publisert

Kjetil Morstad er utdannet ved Gjøvik Tekniske Fagskole og NTNU, og har bred bransjeerfaring fra inn- og utland. Morstad som begynner i jobben med virkning fra 15. januar, kommer fra egne rekker. Han har nemlig vært ansatt i Orica siden 2008 og har hatt stillinger i Teknisk Service, Salg og Markedsføring og sist som Regionsjef Øst.

- Vi er svært glade for at Kjetil har sagt ja til denne stillingen. Orica har fokus på at våre ansatte skal ha utviklingsmuligheter. Intern rekruttering er ofte en del av suksessen for et selskap som skal utvikles videre. Derfor er det ekstra gledelig at vi lykkes med internt opprykk også i salgs- og markedssjefstillingen, sier daglig leder Trond Lossius Hellum i Orica Norway.

Orica er leverandør av sprengstoff og har over 12.500 ansatte fra mer enn 130 nasjonaliteter. Selskapet som omtaler seg selv som verdensledende leverandør av eksplosiver og tennmiddelsystemer for sivilt bruk, har virksomheter i mer enn 50 land og kunder i mer enn 100 land.

I Norge har Orica Norway AS distribusjonsnett og lokasjoner over hele landet, og det er ca. 110 ansatte i det norske selskapet.

Powered by Labrador CMS