ØNSKER VELKOMMEN: Marit Sagen er prosjektleder for Park og anleggsmessen.

Park og anleggsmessen med økt fokus på bærekraft

Modige aktører driver utviklingen framover. Med økende fokus på bærekraft vil Park og anleggsmessen, vise produkter og tjenester som redusere karbonavtrykket.

De besøkende vil oppdage nye løsninger, innen alt fra elektriske maskiner til plantenæring og jord. Dette for å minimere miljøpåvirkningen. Med to fullbookede messehaller på hele 18.000 m², 200 utstillere og økt fokus på bærekraft, er messen klar for å ta imot besøkende 8.–9 november.

Besøkende vil få mulighet til å se og også teste de nyeste elektriske maskinene. Det gjelder gressklippere, ATV/UTV, trimmere, motorsager, måleutstyr og mye mer. 

De elektriske maskinene er designet for å erstatte tradisjonelle bensin- og dieselmaskiner. Disse elektriske alternativene vil demonstrere hvordan bransjen kan redusere utslipp av klimagasser og støy, samt opprettholde høy ytelse og effektivitet. 

Det vil også bli mulighet til å oppdage nye plante- og jordprodukter. Avanserte plantenæringsprodukter og jordforbedringsmetoder som fremmer bærekraftig vekst og bevaring av naturens ressurser. 

Faglig vil besøkende lære om reduksjon av kjemikalier og optimalisering av næringsstoffutnyttelser fra utstillere. Dette bidrar til å skape sunnere og mer motstandsdyktige planter, samtidig som det reduserer miljøpåvirkningen. 

– Vi er begeistret for å fokusere på bærekraftige løsninger innen maskiner, plantenæring og jord på årets fagmesse for park og anleggsbransjen, sier prosjektleder, Marit Sagen. 

Park og anleggsmessen arrangeres årlig og tilbyr et bredt utvalg av utstillinger, seminarer og nettverksmuligheter for å fremme kunnskapsdeling og innovasjon innen bransjen.

Powered by Labrador CMS