SATSER PÅ KJENTE MERKER: Daglig leder Ådne Skrettingland (til venstre) og salgssjef Bjarte Lea Omdal foran Kärchers «muinicipal-vogn» MIC42.

Proff-satsing

KÄRCHER: Ett oppkjøp midt i koronaen endret planene for Inovapro AS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

– Vi kjøpte Jæren Skog & Hage i 2021. Og med det gikk startskuddet for vår satsing på å bli en komplett proffleverandør til den grønne anleggsbransjen, sier Bjarte Lea Omdal.

Inovapro holder til å Bryne, og det ligger i kortene at «den grønne anleggsbransjen» foruten entreprenører og anleggsgartnere også inkluderer bønder, kommuner, idrettslag og private.

Flere leverandører

Jæren Skog & Hage AS ble stiftet i april 2014, som faghandler innen skog- og hageprodukter på Jæren. Selskapet gjorde en god jobb og fikk raskt med seg Husqvarna og Tysse på laget. Etter hvert kom flere kvalitetsleverandører til.

– De hadde som overordnet mål å bli den foretrukne leverandøren av skog- og hageutstyr på Jæren, og områdets servicebedrift. I Inovapro er ambisjonen tettere knyttet til proffmarkedet, sier Lea Omdal.

Det nesten nye selskapet er forhandler av en rekke kjente merker:

Kärcher, Schäffer, Spider, Kubota, Husqvarna Construction, Honda, Tysse og Billy Goat.

På MEFA var de fleste merkene representert på Inovapro-standen, og da Lea Omdal måtte velge én maskin som kulisse til bilde i AT.no, falt valget på Kärcher MIC42. Dette er en kompakt redskapsbærer (2840 mm lengde, 1080 mm bredde), med stor trekkraft (42 hk/130 Nm) og hydraulisk kraftuttak 60 l/t (220 bar).

– Denne er velegnet for feiing, sug&spyl, ugressbekjempelse, vedlikehold av grønne arealer og enkel snørydding, sier Lea.

Hele "municipal-rekka"

Ifølge ham er Kärcher verdens ledende leverandør av rengjøringsteknologi. Inovapro fører alle produkter innenfor Kärcher Municipal.

Powered by Labrador CMS