ILLUSTRASJONSBILDE: Ramirent satser på E-leie.

Ramirent satser på E-leie

– Vi har sett i Ramirentrapporten at mer enn 50% av bransjen gjør mer enn halvparten av sine bestillinger digitalt, hvor av de under 35 år står for en stor andel. Med E-leie tar vi de unge på alvor, sier Ramirent-leder.

Publisert

E-leie gir kundene muligheten til å leie det de trenger digitalt. Man kan se på utvalget, sjekke priser og tilgjengelighet, og bestille med noen få tastetrykk.

– Med E-leie ønsker vi å gi kundene våre en unik opplevelse av enkelhet, valg og kvalitet. Denne løsningen representerer vår forpliktelse til å utvikle tjenester som faktisk tilpasser seg kundenes behov og tidsplaner, sier Markedssjef i Ramirent, Christina Niemi i en pressemelding.

– En ny standard for utleie

– Med lanseringen av E-leie på Ramirent.no, har Ramirent satt en ny standard for utleiebransjen. En viktig driver i vår bransje er tilgjengelighet, knyttet til både maskiner, priser og åpningstider. Vi har skapt en transparent tjeneste som vi mener svarer på dette, sier Fredrik Brandal, daglig leder i Ramirent.

Målet er å gjøre leieprosessen så enkel og smidig som mulig, slik at kundene kan oppnå effektivitet i sine prosjekter og leie på egne premisser.

– Vi forstår at våre kunder har ulike preferanser når det kommer til leie av maskiner og utstyr. Derfor har vi lansert E-leie som et nytt alternativ i tillegg til våre etablerte kanaler, som inkluderer vårt salgsteam, besøk i våre kundesentre og personlig service fra våre kundesentermedarbeidere. E-leie på Ramirent.no gir våre kunder muligheten til å handle akkurat slik de ønsker, enten det er online eller gjennom våre tradisjonelle kanaler, sier Niemi.

– Tar de unge på alvor

På Ramirent.no kan man nå se priser og tilgjengelighet i sanntid, helt uten å være innlogget. Etter innlogging vil systemet vise kundens avtalepriser. Dette gir kundene en umiddelbar oversikt over utvalget av maskiner og utstyr, samt gjeldende priser, uten «unødvendige hindringer».

– Vi har sett i Ramirentrapporten at mer enn 50% av bransjen gjør mer enn halvparten av sine bestillinger digitalt, hvor av de under 35 år står for en stor andel. Med E-leie tar vi de unge på alvor, sier Brandal.

– Med E-leie på Ramirent.no har vi skapt en løsning som prioriterer brukervennlighet og effektivitet og vi er stolte av å tilby denne innovative tilnærmingen til utleie til våre kunder, avslutter Niemi.

Powered by Labrador CMS