KLARE FOR SALG: Salgssjef Tor Arne Vigre (til høyre) og Trygve Tesaker på Sany-standen på MEFA Stavanger 6.-8. mai 2022. Etter mye motgang, er Sany nå i ferd med å bygge seg opp i Norge.

Sany i vinden

SANY: Importøren av de kinesiske gravemaskinene fikk agenturet omtrent samtidig som koronaen brøt ut. - Dårligere start kunne vi ikke få, men nå skjer det ting, sier Tor Arne Vigre.

Publisert Sist oppdatert

Sany-importør Seabrokers Group stiller med flere maskiner på MEFA Stavanger. Frontfigur er kanskje 13-tonneren SY135C, en maskin salgssjef Vigre sier det er stor etterspørsel rundt.

- Vi er som andre preget av råvare- og leveransetrøbbel, men 13-tonneren var en av åtte maskiner vi fikk til påske, etter å ha bestilt i januar. Det er vel ikke så verst? spør Vigre.

Redaktør Klaus Eriksen og Thomas N. Witsø-Bjølmer er på plass på Forus travbane for å dekke MEFA Stavanger for Anlegg&Transport, AT.no.

I disse dager ankommer ytterligere åtte Sany-maskiner landet, denne gang minigravere.

10.000 timer

Seabrokers, som holder til i Stavanger, tilbyr de kinesiske maskinene fra 1,8- til 30 tonn. Vigre forteller at det går ca. 15 Sany-maskiner i Norge.

- Sany er et økonomisk valg, med enkelt vedlikehold og veldig billige filterpakker, sier Vigre.

Han og Seabroker tilbyr fem år eller 10.000 timers garanti på gravemaskinene.

Avhengig av maskintype, kommer Sany med følgende motorer (fra liten maskin mot større): Cummins, Isuzu, og Yanmar. Hjulgraverne har Deutz under dekselet.

Powered by Labrador CMS