krokkasser krokkasser.no p agroteknikk 2021Svein SkurdalSkogsvinsjene det er snakk om, er hydrauliske kraft-vinsjer fra slovenske Tajfun.

Solgte hele standen

VINSJAN PÅ MESSA: Svein Skurdal i Krokkasser.no hadde bare kaffetrakteren igjen da han pakket ned standen på Agroteknikk.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

– Det er riktig, vi solgte alle tre utstillings-vinsjene vi hadde med på messa. Det vil si; vi solgte de tre, pluss ytterligere to vinsjer!

Skogsvinsjene det er snakk om, er hydrauliske kraft-vinsjer fra slovenske Tajfun. Disse kommer både som mekaniske og hydrauliske, i et vell av størrelser (trekkraft). De hydrauliske tilbys både som en- og to-tromla.

Bestselgeren EGV 45 AHK kommer med vinsjer med trekkraft fra 45 kN til 105 kN. Utstyret monteres ifølge Skurdal meget enkelt på traktorens trepunkts-system.

– Produktet består i en robotsveiset og stabil konstruksjon, produsert av høykvalitets stål som er laserskåret og pulver lakkert. Drivenheten kommer med doble lager og dobbelt reduksjonsgir, forteller Skurdal.

Kraftig er også den to-tromla DGV 2x55 AHK. Her består vinsjens drivenhet av to tromler som går i motsatt retning og dermed muliggjør en jevn kraftfordeling på rammen. Tromlene er funksjonelt uavhengig av hverandre, og kan arbeide samtidig.

Tajfun-vinsjene er mest aktuelle for entreprenører og bønder som driver omfattende linjerydding og trefelling, samt utfører arbeid der det ikke er kjørbart.

Powered by Labrador CMS