STOR AKTØR: HT Gjerde Norge AS blir større. Her er fagansvarlig Ragnar Vikingstad ute på jobb og inspeksjon.

Stor gjerde-fusjonering

HT: Hensikten er å samle kompetanse, øke fokus på produktutvikling og styrke markedsposisjonen i Norge.

Publisert

Dette skriver HT Gjerde Norge AS etter at selskapet fusjonerer med søsterbedriften HT Gjerde Haugaland. Begge selskapene holder til på Karmøy.

HT Gjerde Norge AS er en landsdekkende aktør som både produserer og monterer gjerder for entreprenører, det offentlige og landbruket. HT Gjerde Haugaland er en regional aktør, og nå samles kompetansen til begge selskapene under navnet HT Gjerde Norge.

Gjerdeprodusenten samarbeider med 14 monteringsavdelinger fra Jæren i sør til Karasjok i nord, og sysselsetter over 40 personer. Hensikten med fusjonen er å styrke leveringsevnen og merkevaren, både i regionen og nasjonalt, opplyser fagansvarlig i HT Gjerde Norge AS, Ragnar Vikingstad.

– Opprinnelig lå innkjøp og administrasjon av virksomheten i HT Gjerde Norge, mens selve konseptutviklingen og de ansatte var samlet i HT Gjerde Haugaland. For å ta ytterligere steg og sikre vekst, kreves det at de ulike ressursene nå samles under samme tak, sier Vikingstad.

KARMØY: Hovedbase for begge selskapene er Karmøy.

Øker kapasiteten

HT Gjerde Norge leverer såkalte High-Tensile nett og tilrettelegger for maskinell montering av gjerder for veianlegg, parkanlegg og industri. Ambisjonen er nå å øke markedsandelen til varemerket i Norge, samt styrke posisjonen mot større oppdragsgivere og det offentlige, forteller Ragnar Vikingstad.

– En sammenslåing av selskapene gjør at vi kan øke produksjonskapasiteten og tilby mer fleksibilitet i våre tjenester. Samtidig vil vi fremover kunne fokuserer mer på produkt- og konseptutvikling i samarbeid med våre leverandører.

HT Gjerde Norge vil etter fusjonen ha en egen monteringsavdeling på Haugalandet, forteller fagansvarlig i HT Gjerde.

– Fusjonen vil gjøre at vi kan øke vår kapasitet og samtidig gi bedre støtte til våre monteringsavdelinger rundt om i Norge. Dette åpner for at vi sammen kan påta oss større og mer krevende oppdrag framover, avslutter fagansvarlig i HT Gjerde Norge AS, Ragnar Vikingstad.

Powered by Labrador CMS