NYHET: SmartMEF er et nytt kvalitetssystem, utviklet i samarbeid med MEF og der MEF-medlemmene får avslag i prisen. Fra venstre produktmanager Per Tore Hansen, markedsansvarlig Lasse Sørnes og salgsleder Anders Josefsson.
NYHET: SmartMEF er et nytt kvalitetssystem, utviklet i samarbeid med MEF og der MEF-medlemmene får avslag i prisen. Fra venstre produktmanager Per Tore Hansen, markedsansvarlig Lasse Sørnes og salgsleder Anders Josefsson.

Største avtalen til SmartDok

KVALITETSSYSTEM: SmartDok har inngått avtale med MEF om å tilby kvalitetssystem til alle 2200 medlemsbedrifter i Maskinentreprenørenes Forbund.

Publisert

Dokumentering er noe både MEF-bedrifter og sikkert veldig mange andre ofte kvier seg mot og gruser seg til. Det er både litt «kjedelig» og det krever å holde tunga rett i munnen for ikke å glemme hva som er gjort og ikke gjort. Det er ikke alltid enkelt i en hektisk hverdag.

SmartMEF

Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) har i lengre tid hatt et kvalitetssystem for sine medlemmer, KS MEF, men det omtales som tungvint og ikke veldig brukervennlig. I samarbeid med MEF har den Alta-baserte teknologibedriften SmartDok utviklet nytt kvalitetssystem, SmartMEF, for at entreprenører så enkelt og grundig som mulig skal kunne dokumentere alt som er gjort i et prosjekt.

- Vi begynte å snakke om dette i 2019, og 800 medlemsbedrifter har signalisert at de vil bruke dette. Mange av dem bruker SmartDok fra tidligere av, sier produktmanager Per Tore Hansen.

Milepæl

En slik løsning er et krav for alle entreprenører, og som MEF-medlem får man avslag i prisen og noen funksjonaliteter som kun er tilgjengelige for MEF-medlemmer.

Salgsleder Anders Josefsson i SmartDok legger ikke skjul på at dette er en virkelig milepæl i Alta-selskapets historie.

- Dette er den største avtalen vi har signert noensinne, og en veldig stor avtale for oss. Også når det kommer til utviklingsjobben. Utviklingen er gjort i samarbeid med MEF og utvalgte kunder, sier Josefsson.

Gaselle 10 år på rad

Som selskap har det gått bra for SmartDok i mange år. Bedriften har avdelinger både i Oslo og i Bergen i tillegg til hovedkontoret og utviklingsavdelingen i Alta. I tillegg har selskapet etablert seg i Sverige. I 2021 passerte selskapet også en milepæl ved å nå 100 millioner kroner i omsetning. Bedriften har også vært Gasellebedrift 10 år på rad.

Powered by Labrador CMS