100% TETTE: Det vurderes at Haplasts 100% tettet VA-kummer har stort potensial i Sør-Norge.

Stort samarbeid om VA-kummer

De to norske produsentene av plastrørløsninger, Hallingplast og Haplast, inngår et samarbeid.

Publisert Sist oppdatert

Selskapene som har fabrikker i Hallingdal (Hallingplast) og i Troms (Haplast), har inngått et samarbeid som gjør det enklere, rimeligere og raskere for kundene å ta i bruk Haplasts løsninger i Sør-Norge.

DAGLIG LEDER: Sverre Tragethon i Hallingplast.
DAGLIG LEDER: Dan Nordheim i Haplast.

– Haplast sin 100 prosent tette vannkum er en kvalitetsløsning vi forventer skal skape stor etterspørsel. Stadig flere ønsker vannkummer med tetthetsgaranti da det både beskytter kritisk infrastruktur og gjør arbeidet mye tryggere og enklere for driftsoperatørene som stiger ned i kummene, sier daglig leder Sverre Tragethon i Hallingplast.

Også daglig leder Dan Nordheim i Haplast er fornøyd med avtalen.

– Vi er veldig fornøyde med å ha inngått et samarbeid med Hallingplast fordi det gjør at vi kan levere våre løsninger raskere og rimeligere i hele Norge. Fremover vil Hallingplast håndtere salget av våre løsninger i Sør-Norge, sier Nordheim.

PRODUKTENE: Det er disse produktene samarbeidet i hovedsak vil dreie seg om.

Hordaland Rørteknikk

En viktig tredjepart i det nye samarbeidet er rørentreprenøren Hordaland Rørteknikk som vil stå for sveising og sammenstilling av Haplast sine vannkummer.

– Halvfabrikater av vannkummen sendes fra vår produksjon i Troms til Hordaland Rørteknikk. Nettopp det at vi kan sende halvfabrikater gjør logistikken raskere og rimeligere. Hordaland rørteknikk vil deretter tilpasse og ferdigstille vannkummene før de sendes ut til kundene, sier Nordheim.

Kummene er bygget opp av plastmaterialet polyetylen (PE).

Powered by Labrador CMS