TILBAKE: Odd Enger driver eget selskap nå, men er innleid til Akershus Traktor for å hjelpe til med Lundberg-maskinene. Sandhaug AS har agenturet i Norge, og Akershus Traktor er forhandler.

Tilbake med Lundberg

JESSHEIM: Bransje-veteranen Odd Enger er innleid konsulent av Akershus Traktor for å bistå med Lundberg-agenturet.

Publisert

Sandhaug AS har agenturet på de svenske redskapsbærerne Lundberg i Norge, og Akershus Traktor er forhandler. Det er hos sistnevnte at Enger er leid inn som konsulent på produktnivå. Enger jobbet med Lundberg da Hesselberg Maskin hadde agenturet frem til midten av 2000-tallet. Enger har nå sluttet hos Hesselberg Maskin, og driver eget selskap.

- Lundberg har endret mye på utseende og kvalitet siden Hesselberg hadde agenturet, så nå må jeg lære det på nytt, sier Enger med et smil.

Mye kjent er det imidlertid, og Enger har lest seg bra opp på maskinen.

- Hastigheten har økt til 50 km/t, og oljekapasiteten har økt vesentlig fra tidligere, men det er sammensetningen av maskinene som jeg kanskje kan bidra mest til. Jeg er i en supportrolle for selgerne til Akershus Traktor når de skal selge Lundberg, sier Enger som bekrefter at de har gjort gode jafs i markedet i Midt-Norge, og at de er i dialog med en rekke kommuner.

Lundberg kommer med modeller på 4, 5, 6 og 8 tonn. Det største volumet er 5- og 6-tonnerne.

Powered by Labrador CMS