Konknuseren Keestrack H7e blir et at de store høydepunktene på Vei og Anlegg, bokstavelig talt. Den er på 100 tonn, 7,5 meter høy og 25 meter lang.

Tungvekter på Vei og Anlegg

Fredheim Maskin stiller med knuse- og sikteverk på til sammen over 650 tonn på anleggsmessen Vei og Anlegg i Lillestrøm 11.-14. mai.

- Vi satser enormt på årets Vei og Anlegg. Vårt mål er å vise mye innovasjon, og mange miljøvennlige og energieffektive maskiner. Vi rigger opp fire rekker med knuse- og sikteverk på hele 115 meters lengde med samlet vekt over 650 tonn. Vi er med dette trolig messens tyngste utstiller og med flest nullutslippsmaskiner, sier Per Olav Fredheim.

- Knuseverk har tradisjonelt vært en maskintype med høye utslipp og lite miljøfokus. Med vår flerårige satsing på elektrifisering, er de fleste av våre maskiner nå med nullutslipp.

Den største maskinen Fredheim Maskin tar med til Vei og Anlegg, er Keestrack H7e på 100 tonn, 7,5 meter høy og 25 meter lang med elektromotoreffekt på 450 kW.

Fredheim Maskin stiller med disse maskinene på messen:

  • Keestrack: K7e Zero, K5e Zero, R3e Zero, H7e Zero, S5e Zero og A6e Zero + mange av deres mer kjente modeller
  • Telestack: TCL1031 Zero, TC621 REV Zero og WD30 Zero
  • Neuenhauser: NH6020 Zero, 2F Zero
  • Sandvik: QJ341, QH332 og UJ440i med Stage 5-motor.
  • Strømaggregat i Stage 5 (nå ett krav også på strømaggregat i primær drift). Disse har nyeste motorteknologi fra Scania, Cummins og Deutz.
  • «Av & På» motorpakker på Keestrack sikteverk.

Fredheim Maskin skal også vise hvordan defekte elektromotorer og generatorer repareres på sitt messeområde.

Powered by Labrador CMS